11.02.2014 toate
Orange pentru tine

La Orange primavara soseste mai devreme, pentru ca ai mai multe motive sa te bucuri de comunicare cu ajutorul ofertelor avantajoase PrePay, Abonament si Internet Acum. Asa cum suntem recunoscatori clientilor pentru fidelitate, in luna februarie, al treilea an consecutiv, lansam campania „Orange pentru tine”. Campania isi propune sa readuca in prim plan avantajele de care se bucura cei peste 2,6 milioane de clienti, aflati in reteaua Orange. Acestea devin si mai atractive cu noua oferta de primavara.

Nelimitat cu 3 Numere Favorite pe viata

Clientii care aleg Abonament, de cel putin 80 lei, pot comunica nelimitat cu 3 Numere Favorite gratuit, pe viata. Cei care vor alege Abonament Fluture sau Delfin 50, vor beneficia de 300 de minute lunar cu 3 Numere Favorite gratuit, pe viata. In plus, pentru a naviga mai usor pe internet, direct de pe telefonul mobil, abonatii vor primi in dar cate 100 MB trafic internet lunar timp de 1 an. Oferta este valabila la portare, conectare sau transfer de la PrePay, pana pe 14 aprilie.

3000 minute cu 3 Numere Orange

La activarea sau portarea numarului PrePay, clientii Orange beneficiaza de 3000 de minute cu 3 Numere Preferate din retea. Ele vor fi distribuite lunar timp de un an. Pentru aceasta e necesar ca posesorul cartelei PrePay sa-si reincarce contul cu cel putin 30 de lei in fiecare luna.

 

Sa fii la Orange inseamna:

sa comunici mai ieftin cu un Numar Magic
Clientii PrePay, dupa sase luni in retea, au posibilitatea sa efectueze apeluri cu doar 60 de bani, daca isi
aleg un Numar Magic din reteaua Orange. Pe an ce trece, pretul apelului scade pana la gratuit.

sa fii premiat cu Puncte PrePay
Cu Puncte PrePay clientii sunt premiati pentru serviciile utilizate pe mobil. Ele pot fi schimbate la alegere pe minute in retea, SMS sau optiuni Internet mobil. Pentru a obtine puncte PrePay, doritorii se pot inscrie in program cu un SMS gratuit la numarul 2000

sa ai mai multa mobilitate cu optiunile Internet Mobil
Clientii Orange exploreaza lumea virtuala dupa bunul plac, rasfoiesc paginile preferate si daruiesc emotii pozitive prietenilor lor. Pentru mai multa mobilitate, ei isi pot activa optiunile Internet Mobil PrePay si Abonament.

sa beneficiezi de servicii in credit pana la -300 de lei
Toti clientii Abonament pot comunica sau naviga pe internet pana la limita de minus 300 de lei.

sa te bucuri de mai mult internet la viteza luminii
Orange a extins reteaua 4G in 12 orase ale tarii: Chisinau, Balti, Cahul, Ungheni, Calarasi, Hancesti, Ceadir-Lunga, Orhei, Donduseni, Otaci, Edinet, Soroca. Astfel, clientii se bucura de rapiditate pe internet pentru a descarca filme sau jocuri la viteza inalta si alte avantaje.

sa achizitionezi telefoane si accesorii din Minutele de Fidelitate
Dupa 6 luni la Abonament, clientii Orange primesc cadou Minute de Fidelitate, care pot fi folosite pentru convorbiri gratuite nationale si internationale sau pot fi schimbate pe gadget-uri si accesorii, in magazinele Orange. Numarul Minutelor de Fidelitate poate fi verificat sunand la 200.

sa achizitionezi gadget-uri cu 0 lei avans
Clientii Orange Abonament au posibilitatea sa-si procure, din magazinele companiei, telefoane si tablete la preturi accesibile si cu 0 lei avans initial.