11.02.2014 toate
Reduceri cadou pana la 50% la telefoanele colorate

La Orange, comunicarea se da in tonurile primaverii. Acum clientii companiei au un nou motiv de bucurie, pentru ca beneficiaza de reduceri de pana la 50 % la telefoanele colorate.

In toate magazinele Orange, iubitorii de culoare au la dispozitie o gama vasta de dispozitive, pe care pot sa si le asorteze cu nuantele propriei personalitati:

  • roz – pentru cei indragostiti;
  • galben – pentru cei romantici;
  • rosu – pentru cei cuprinsi de pasiune;
  • alb – pentru toti visatorii.

Cadoul perfect de sarbatori

Pentru ca suntem in luna dragostei, telefoanele colorate de la Orange ar putea fi un cadou apreciat de ambii parteneri de cuplu cu ocazia Valentine’s Day. Asta in conditiile in care, gadget-urile ocupa un loc de frunte in topul preferintelor mondiale la capitolul daruri pe care ar prefera sa le primeasca. Asa cum oferta dureaza pana luna viitoare, cu siguranta un telefon colorat i-ar placea oricarei femei, sa i se ofere cu ocazia zilei de 8 Martie.

Reducerea de pana la 50% este valabila pentru clientii Orange Abonament existenti sau portati din alta retea.

Orange lanseaza un nou smartphone 4G

Gama de telefoane disponibile in rate cu 0 lei avans devine acum si mai mare. In plus, Orange lanseaza in exclusivitate un nou smartphone 4G – Orange Novi. La procurarea lui, compania ofera o reducere de 300 de lei pentru un card de memorie de 4GB si o husa pentru telefon.

Mai multe detaliii despre Orange Novi gasiti aici

Lista telefoanelor disponibile in rate cu 0 lei avans initial.