28.02.2014 toate
Premiera pentru Moldova. Compania Orange a majorat viteza la Internet Mobil 4G pana la 150 Mbps

Clientii Orange sunt primii din Moldova care se bucura de cea mai rapida experienta internet fara fir. In premiera, compania a majorat cu 50 la suta viteza la Internet mobil 4G, adica pana la 150 Mbps. Astfel, utilizatorii Internet Acum si detinatorii de smartphoneuri 4G se pot bucura din plin de avantajele tehnologiei LTE, in 12 orase ale tarii:

  • viteza impresionanta de navigare pe internet
  • servicii de streaming video HD sau videoconferinta, dowload si upload rapid
  • simplitate in utilizare si servicii accesibile pentru toti
  • mobilitate cu internet fara fir oriunde nu s-ar afla.


Cu Internet Mobil 4G de la Orange orele se transforma in minute de asteptare. De exemplu, un fisier video de cca 1,4 giga poate fi descarcat in timp record de mai putin de 2 minute.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Marirea vitezei Internet Mobil 4G raspunde cererii in crestere pentru serviciile internet oferite consumatorilor de catre Orange. Am optat intotdeauna pentru dezvoltarea serviciilor inovative, accesibile si utile pentru toata comunitatea. Prin aceasta investitie ne fortificam pozitia nr 1 in Moldova, la capitolul internet mobil. Avem convingerea ca viteza de 150 va facilita accesul populatiei la comunicare, va raspunde necesitatilor clientilor si va reprezenta un suport mediului privat in dezvoltarea afacerilor”.

Majorarea vitezei le garanteaza clientilor Orange rapiditate in toate, internetul mobil fiind asemenea celui de acasa. Utilizatorii trebuie doar sa posede un dispozitiv 4G – telefon, tableta sau modem, serviciu 4G de la Orange si sa se afle in zona de acoperire: Chisinau, Balti, Cahul, Ungheni, Calarasi, Hancesti, Ceadir-Lunga, Orhei, Donduseni, Otaci, Edinet si Soroca.

Internetul cu viteze de pana la 150 Mbps face parte din angajamentul pe care si l-a asumat compania, de a aduce tehnologii avansate in Moldova si de a le face accesibile publicului larg.

Compania Orange investeste cu prioritate in dezvoltarea tarii noastre, detinand cea mai extinsa retea 4G. De asemenea, operatorul de telefonie numarul 1 in Moldova a inregistrat doua premiere mondiale prin lansarea HD Voice si HD Voice International.