14.13.2014 toate
Premii pentru amatorii de fotbal de la Orange Moldova

Telefoane performante si bilete la una din semifinalele Ligii Campionilor. Sunt doar cateva dintre premiile oferite de Orange Moldova pentru amatorii de fotbal, in cadrul primei etape a concursului „Orange si HTC va invita sa va folositi cunostintele pentru a castiga premii unice”.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „Orange Moldova este un suporter fidel al fotbalului - cel mai bun iubit sport al moldovenilor. De 7 ani suntem parteneri ai Federatiei Moldovenesti de Fotbal, oferindu-ne suportul pentru desfasurarea mai multor competitii. A devenit, deja, o traditie frumoasa sa-i sustinem si sa-i incurajam pe fanii fotbalului, prin nenumarate activitati si concursuri. Sportul continua sa fie un element cheie al brand-ului Orange, pentru ca impartasim aceleasi valori: spiritul activ de viata, dorinta de a invinge si de a fi mereu numarul 1. Invitam toti microbistii sa participe la concurs si sa castige premii unice”.

Celor mai insistenti 3 microbisti care au raspuns provocarii, au dat dovada de dinamism si au raspuns la cele mai multe intrebari prin SMS-uri la numarul scurt 1818, Orange Moldova le-a oferit in dar cate un telefon performant HTC One, HTC Desire 500, HTC Desire 300 si doua bilete la una din semifinalele Ligii Campionilor.

Radu Morari, castigator locul II: „Nu m-am asteptat sa castig acest premiu. Multumesc companiei Orange pentru asemenea posibilitate si ii indemn pe toti microbistii sa participe la concurs”.

Vitalie Rodnitchi, castigator locul III: „Intrebarile nu au fost foarte dificile si a fost necesar doar de cunostinte generale in fotbal. Anul acesta nu mi-am propus sa ajung pe primul loc, insa las aceasta posibilitate pentru anul urmator”.

Cel mai norocos microbist este Serghei Cojocaru din Chisinau, care datorita premiului obtinut, va avea posibilitatea sa urmareasca din tribune una din semifinalele Ligii Campionilor.

Serghei Cojocaru, castigator locul I: „Sunt microbist si urmaresc aceste concursuri din fotbal. Eu am mai participat si alte concursuri organizate de Orange, astfel ca si anul trecut am castigat premii la o etapa similara. In acest an sper ca Real Madrid va ajunge in semifinala, iar eu vor reusi sa privesc prestatia echipei de pe stadion”.

Microbistii mai au o sansa sa castige premii in urmatoarele doua etape ale concursului. Orange va oferi alte 6 telefoane HTC, dar si 4 bilete la meciurile din semifinala si finala Ligii Campionilor. Mai multe detalii despre concurs aflati pe pagina web www.orange.md.