25.03.2014 toate
Internet Acum 4G de la Orange la doar 100 de lei lunar

Primavara asta clientii Orange se bucura de mai mult internet la viteza luminii. Acum ei pot beneficia si de noile abonamente Internet Acum 4G cu numai 100 de lei lunar. Astfel, clientii Internet Acum 4G pot sa se bucure de cea mai rapida experienta internet fara fir din Moldova, cu o viteza de pana la 150 Mbps.In plus, la procurarea unui Abonament 4G, clientii Orange pot achizitiona un modem la pretul promotional de numai 99 de lei.

De internet la viteza luminii, se pot bucura acum si posesorii cartelelor Internet Acum PrePay care, desi, nu semneaza contract sau nu achita o taxa lunara, pot utiliza internetul cu o viteza de pana la 150 Mbps, oriunde nu s-ar afla.

Noul Internet Acum PrePay 4G ofera credit inclus de 50 de lei si se navigheaza la doar 10 bani/MB.Numai in reteaua Orange, clientii pot beneficia de avantajele internetului la viteza luminii deja in 12 orase ale tarii: Chisinau, Balti, Cahul, Ungheni, Hincesti, Calarasi, Ceadir-Lunga,  Orhei, Donduseni, Edinet si Soroca. Astfel ei se bucura de:

  • viteza impresionanta de navigare pe internet;
  • servicii de streaming video HD sau videoconferinta, dowload si upload rapid;
  • simplitate in utilizare si servicii accesibile pentru toti;
  • mobilitate cu internet fara fir oriunde nu s-ar afla.