27.03.2014 toate
Orange Moldova solidar cu "Ora Planetei" 2014

Sambata, 29 martie, de la ora 18:00, timp de o ora, milioane de oameni de pe toate continentele vor stinge lumina pentru a arata lumii, cum poate fi rezolvata problema incalzirii globale. Traditional, Orange Moldova sustine evenimentul global „Ora Planetei”, initiat la noi in tara de Ministerul Mediului, in anul 2009.

Va invitam cu mare drag sa promovam impreuna masurile ferme de stopare a fenomenului de incalzire globala, sambata, la Gradina Botanica, pe strada Padurii, 18, intre orele 18:00 - 22:00. Suntem convinsi ca impreuna vom sensibiliza societatea, iar actiunile comune vor crea un mediu sanatos pentru noi toti. Impreuna putem proteja Planeta!

Contributia fiecaruia dintre noi este simpla - vom deconecta iluminarea stradala masiva, vom intrerupe iluminatul interior, iar aparatele electrice care nu sunt necesare pentru moment vor fi deconectate de la sursa.

La Orange credem in frumos, de aceea dorim sa ne alaturam acestei actiuni, sperand ca acest lucru va responsabiliza factorii de decizie, dar si consumatorii casnici, privind utilizarea mai eficienta a energiei electrice. Stim prea bine ca, consumul de energie este unul din principalii factori care contribuie la emisia Gazelor cu Efect de Sera, care, la randul lor, provoaca incalzirea Globala.

Cele 60 de minute pe care le vom dedica Planetei reprezinta nu doar un gest de respect fata de Mama – Natura, dar si corespund prevederilor ISO 14001:2004, standard cu care a fost certificata Orange Moldova. Sustinerea „Orei Planetei” reconfirma faptul ca suntem alaturi de societate privind demersul de protectie a mediului.

Va asteptam cu mare drag sa va alaturati evenimentului „Ora Planetei” impreuna cu Orange. Haideti sa ocrotim natura!

Mai multe detalii despre subiect puteti gasi pe paginile web:
http://www.mediu.gov.md/, http://oraplanetei.greenmedia.md/, http://www.earthhour.org.