17.05.2007 toate

Cu Orange comunici liber si divers

Compania Orange Moldova sustine al treilea an consecutiv gala studentilor performanti "Creanga de aur" organizat de catre studentii facultatii de jurnalism si stiinte ale comunicarii a USM cu sustinerea corpului didactic al facultatii.

Ceremonia de inmanare a premiilor a avut loc in incinta teatrului national "Mihai Eminescu" si a adunat studenti si profesori de la mai multe facultati ale universitatii.

Concursul a fost deschis in perioada 25 martie-10 mai curent pentru toti studentii facultatii de jurnalism si stiinte ale comunicarii a USM care au o activitate profesionala extraculiculara, indiferent de limba de studiu sau de specialitatea aleasa - jurnalism, comunicare, activitatea editoriala sau biblioteconomie. Castigatorii au fost desemnati de un juriu constituit din profesori universitari studenti si reprezentanti ai pietei muncii. 10 cei mai buni dintre ei au luat trofeul "Creanga de aur" si diploma de cistigator. Trofeul special "Creanga de aur" a fost inminat companiei Orange Moldova pentru merite deosebite in sprijinirea performantei academice si profesionale a studentilor facultatii de jurnalism si stiinte ale comunicarii a Universitatii de Stat din Moldova.

Acest concurs vine sa puna in valoare meritele profesionale ale studentilor facultatii si sa incurajeze activitatea lor de creatie, astfel cu Orange tinerii sunt mai dinamici, mai deschisi si surprind prin activitatea lor de a vedea si a trata lucrurile.