03.04.2014 toate
Noaptea alba cu Orange Music Night #6

Sambata, 17 mai, in complexul Manej, noaptea va deveni alba la cel de-al saselea eveniment Orange Music White Night.

Schimbandu-si locul de desfasurare, cel mai important eveniment alb al tarii deschide un nou sezon impreuna cu mult-asteptatul headliner - Andrew Rayel.

Andrew - este probabil cel mai stralucit reprezentant al tinerei generatii din tara noastra. Creatiile lui i-au asigurat faima globala si cea mai spectaculoasa ascensiune in top 100 cei mai buni DJ din lume, in anul 2013.

Pe 17 mai, Andrei va prezenta show-ul sau exclusiv fiind sustinut de vocalistii renumiti Alexandra Badoi si Christian Burns.

Despre eveniment:
Orange Music White Night - principalul eveniment alb al DJ-lor din Moldova.
Pe 17 mai, vom colora noaptea in alb, respectand codul vestimentar obligatoriu - partea de sus alba si partea de jos in nuante deschise.

De aceasta data, OMWN se va desfasura intr-o locatie absolut noua - Manej, ceea ce fara indoiala, va da un suflu nou conceptului evenimentului.

De asemenea, va fi innoit proiectul scenei, iar pe teren se vor organiza atat Main cat si Fan zone in imediata apropiere a scenei.

Despre artisti:
Pe 17 mai, in cadrul evenimentului Orange Music White Night #6, headliner-ul va fi mult asteptatul si apreciatul Andrei Rayel, iar pe scena i se vor alatura vocalistul lui Armin Van Burren - Christian Burns si renumita vocalista Alexandra Badoi.

Andrei nu este doar compatriotul nostru, un simplu muzician sau DJ care s-a clasat pe locul 28 in Top 100 DJ, ci artistul care aduna mii de oameni pe ringurile de dans de pe intreaga planeta, scaldat in aplauze si ridicat in slavi chiar de insusi Armin van Buren.

Multi fani ai muzicii electronice il numesc pe Andrew "viitorul Armin". De fapt totul indica spre faptul ca el deja a devenit succesorul lui.

Urmariti anunturile pentru a afla numele artistilor autohtoni care vor evolua pe scena, alaturi de Andrew, in cadrul evenimentului.

Despre bilete:
Cantitatea biletelor disponibile este strict limitata - organizatorii se asteapta ca biletele se vor vinde cu mult inaintea evenimentului. De aceea, nu amanati cumpararea biletelor si asigurati-va din timp prezenta la eveniment.

Majoritatea evenimentelor Orange Music au fost etichetate ca fiind din categoria “SOLD OUT”, ceea ce denota increderea fanilor muzicii electronice ca vor fi parte a unui eveniment organizat calitativ.

Biletele pot fi procurate incepand cu 31 martie:

Orange Mall ( MallDova et.3):
zilnic de la 16.00 pana la 20.00

Orange Studio (str. M. Eminescu 60):
Vineri – Sambata de la 16.00 pana la 20.00
Duminica de la 16.00 pana la 19.00

La partenerii on-line si distribuitorii care vor fi anuntati mai tarziu.

Toti clientii Orange vor avea dreptul sa cumpere bilete cu o reducere semnificativa. Trebuie doar sa aratati telefonul cu numarul Orange si veti primi o reducere de 50 lei.

Costul biletelor:
de la 31 martie pana la 10 mai inclusiv:

Main Zone
100 lei cu telefonul Orange
150 lei fara telefonul Orange

Fan Zone
200 lei cu telefonul Orange
250 lei fara telefonul Orange

de la 11 mai pana la 17 mai:

Main Zone
200 lei cu telefonul Orange
250 lei fara telefonul Orange

Fan Zone
250 lei cu telefonul Orange
300 fara telefonul Orange

Urmareste pagina evenimentului si, de asemenea, pagina Orange de pe Facebook. Ne asteapta un eveniment de zile mari, cu oaspeti deosebiti, printre care te numeri si tu.

Mai multe detalii la numarul de telefon: 068500707

Organizatorul evenimentului - NRG Events, semnul calitatii in industria organizarii evenimentelor din Moldova.