08.04.2014 toate
Amatorii de fotbal au fost premiati de Orange

Clientii Orange, amatori de fotbal, se bucura din nou de premii. Compania a desemnat castigatorii celei de-a doua etape a concursului „Orange si HTC va invita sa va folositi cunostintele pentru a castiga premii unice”.

Marele premiu, 2 bilete la una din semifinalele Ligii Campionilor si un telefon HTC One, a fost castigat de Dragos Furtuna. Norocosul chisinauian s-a lasat provocat, a intrat in competitia intrebarilor si a expediat cele mai multe SMS-uri cu raspunsuri corecte la numarul scurt 1818.Dragos Furtuna, castigator: "Vreau sa ii multumesc Orange Moldova pentru ca a organizat acest concurs si pentru premiile acordate. Le doresc in continuare realizari frumoase."

Alti doi suporteri ai fotbalului premiati de compania Orange sunt originari din Comrat si Balti. Pentru dinamism si insistenta, primul operator de telefonie mobila si internet din Moldova, le-a oferit 2 telefoane performante: HTC Desire 500 si HTC Desire 300.

Grigore Golban, castigator locul II: "Imi place foarte mult premiul. Voi participa si in etapa urmatoare a concursului. Sper ca atunci voi castiga cele doua bilete la finala Ligii Campionilor”.

Vitalii Stanciu, castigator locul III: "Este un concurs minunat, iar initiativa Orange este un exemplu excelent prin care sunt incurajati oamenii simpli si ar trebui preluat si de alte companii din Moldova. Este placut ca se organizeaza astfel de concursuri, cu premii frumoase, anume pentru oamenii de rand”.

Microbistii moldoveni mai au o sansa sa obtina premii valoroase, in urmatoarea etapa a concursului. Pana pe 6 mai, Orange Moldova ii indeamna pe toti sa-si testeze cunostintele pentru a castiga alte 3 telefoane HTC si 2 bilete la meciul din finala Ligii Campionilor.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: ”Orange Moldova este un sustinator fidel al fotbalului, cel mai iubit sport al moldovenilor, inclusiv si al clientilor nostri. Prin urmare pasiunile microbistilor sunt si ale noastre. Ne dorim ca fiecare meci din Liga Campionilor sa fie trait cu maxima intensitate de toti consumatorii, iata de ce vom continua sa organizam concursuri diverse destinate lor. Indemnam toti microbistii sa accepte o noua provocare si sa-si testeze cunostintele”.

Orange Moldova este un sustinator fidel al sportului, in special al fotbalului. De 7 ani compania a stabilit un parteneriat durabil cu Federatia Moldoveneasca de Fotbal si ofera neconditionat suportul pentru desfasurarea competitiilor sportive.