15.04.2014 toate
Echipa nationala de rugby sustinuta de Orange Moldova

Nationala Moldovei de Rugby a obtinut in acest weekend, cea de-a saptea victorie consecutiva in grupa 1B, a Cupei Europei pe Natiuni. Rugbistii moldoveni au invins Ucraina, la Chisinau, cu scorul de 28-8 si pastreaza sansa de calificarea in grupa 1A. Bucuria victoriei a fost traita alaturi de Orange Moldova. Traditional, sportivii beneficiiaza de suportul companiei, atat la etapele nationale, cat si cele internationale.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare Orange Moldova: „Orange Moldova este un partener fidel al sportului. Credem in sportivii echipei nationale de rugby, pentru ca i-am vazut cum se ambitioneaza si depun eforturi pentru a creste profesional. I-am admirat si ne-am bucurat neconditionat de performantele lor. Suntem mandri ca am avut din nou posibilitatea sa-i vedem jucand la una dintre cele mai importante competitii, iar fanii lor, inclusiv clientii nostri au trait impreuna cu ei bucuria victoriei”.

Parteneriatul de succes stabilit de 4 ani intre Federatia de Rugby si Orange Moldova a plasat echipa noastra de sportivi, in topul celor mai cotate din intreaga lume.

Vasile Revenco, Presedintele Federatiei Nationale de Rugby: „Este un parteneriat frumos, iar Orange Moldova este considerat un bun exemplu pentru alte companii. Suntem mandri ca avem alaturi de noi, un partener de incredere precum Orange, cu care sa impartasim bucuria victoriilor”.

Atmosfera fenomenala s-a simtit din plin in tribune. Suporterii veniti sa-si sustina favoritii au asistat la un adevarat spectacol.

„Bravo sportivilor moldoveni. Le doresc succes in continuare si cat mai multe victorii”, a afirmat un spectator.

„Meciul a fost superb. Sunt un mare amator de rugby si urmaresc toate competitiile echipei nationale”, a spus un spectator.

Compania Orange este un suporter fidel al sportului in Republica Moldova si sprijina dezvoltarea acestui domeniu prin parteneriate de succes cu federatiile de profil. De asemenea, pentru a incuraja microbistii sa devina mai activi si a le rasplati devotamentul, Orange Moldova organizeaza in acest sens concursuri si activitati.