17.04.2014 toate
Fanii Eurovision au fost premiati de Orange Moldova

Orange Moldova a desemnat finalistii concursului "Eurovision Facebook Song Contest". Astfel, fanii celui mai popular show televizat din tara noastra, care au demonstrat ca au talent muzical, vocal sau instrumental si s-au bucurat de simpatia publicului, au primit din partea Orange Moldova, premii valoroase.

Andrei Bogusevschi este participantul care a acumulat cele mai multe like-uri pe reteau de socializare, acumuland peste 500 de voturi ale internautilor, de cca 2 ori mai mult decat urmatorul concurent din clasament. Tanarul norocos va avea ocazia sa urmareasca din tribune cel mai tare show european, fiind castigatorul celor 2 bilete la finala Eurovision de la Copenhaga. De asemenea cheltuielile aditionale, precum biletele de calatorie si cazarea, vor fi suportate de Orange Moldova.

Andrei Bogusevschi, castigator, locul I: "Absolut intamplator am vazut anuntul despre desfasurarea acestui concurs si atunci mi-am zis "de ce nu"?! Adevarul e ca Orange ne-a facut o mare surpriza, pentru mine si pentru persoana care va fi alaturi de mine la finala Eurovisio. Multumesc din suflet".

Urmatorii concurenti premiat in cadrul concursului dedicat fanilor Eurovision este Andrei Baltaga si Ionela Scripcaru. Chiar daca nu au studii muzicale, cu ajutorul prietenilor, ei au reusit sa ocupe primele pozitii in clasamentul concursului initiat de Orange. Ei au intrat in posesia unei tablete Asus si a unui smartphone Orange Lumo 4G oferita de primul operator de telefonie si internet din Moldova. Tinerii recunosc, concursul i-a tinut in mare suspans.

Andrei Baltaga, castigator locul II: "Sunt foarte fericit ca am devenit unul dintre castigatori. Multumim mult Orange pentru asemenea concursuri si chiar mi-as dori sa fie organizae cat mai des".

Ionela Scripcaru, castigator locul III: "Initial, in fiecare zi, nu ma dezlipeam de computer si urmaream zilnic prestatiile celorlalti concurenti. Datorita prietenilor am ajuns pe locul trei".

De 7 ani, Orange Moldova sustine cea mai importanta competitie muzicala din tara noastra – Eurovision. Primul operator de telefonie mobila si internet din tara isi acorda suportul artistilor inscrisi in concurs, atat la etapa nationala, cat si la cea europeana.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare Orange Moldova: "Pentru noi, cei de la Orange, Eurovision este un indemn la solidaritate, dar si o posibilitate in plus de a ne surprinde clientii. Prin participarea la concursuri si alte evenimente organizate de catre Orange clientii traiesc impreuna cu artistii, emotiile si atmosfera Eurovision-ului. Vreau sa adresez felicitari tuturor castigatorilor concursului, sa le multumesc pentru curajul de a se inscrie in competitie, iar celor plasati pe locul I sa se bucure din plin de spectacolul de la Copenhaga".

Republica Moldova va participa pentru a 10-a oara consecutiv la concursul Eurovision Song Contest. In acest an, tara noastra va fi reprezentata de interpreta Cristina Scarlat. Finala celui mai popular show european de muzica va avea loc pe 10 mai.