22.04.2014 toate
Pe covorul rosu cu vedetele de film de la Cannes!

Se apropie luna mai, iar aceasta inseamna Festivalul International de Film de la Cannes. Ca in fiecare an, prestigiosul eveniment va aduna cele mai noi pelicule, care vor fi prezentate publicului in premiera. Iar pe covorul rosu vom putea admira cele mai faimoase vedete de cinema in tinute deosebite.

Ce-ar fi sa vezi cu ochii tai totul? Cu Orange dorinta e ca si realizata. Grupul Orange - Francetelecom este unul din partenerii evenimentului. Prin urmare, avem ceva bilete pentru cei mai activi si norocosi.

Iar partea si mai buna, e ca vei putea lua pe cineva cu tine.

Castiga o calatorie pentru 2 la Cannes - raspunde la intrebari si acumuleaza puncte!

In ce tara are loc festivalul de film de la Cannes? In Franta sau Spania? Raspunde corect la cat mai multe intrebari si castiga-ti locul pe covorul rosu alaturi de vedete. Mai multe puncte - mai multe sanse de a ajunge la Cannes.

Regulile de joc sunt simple:

  1. Expediaza un SMS cu textul FILM la numarul 1717 (pret/SMS = 5lei) ca sa te inregistrezi in joc.
  2. Vei primi apoi intrebari cu 1, 2 sau 3 variante de raspuns.
  3. Expediaza mesaj cu cifra care corespunde raspunsului corect.
  4. Primeste 10 puncte pentru fiecare raspuns corect.

Castigator va fi desemnat cel care a acumulat cele mai multe puncte. Deci, poti fi chiar tu!

Ne vedem la Cannes!

Perioada concursului: 22 aprilie – 11 mai 2014.

Atentie la fraude! Acest concurs este desfasurat de Orange Moldova. Conditiile de participare sunt expuse in Regulamentul Concursului. In cazul in care se solicita informatii referitoare la conturi bancare, parole personale sau coduri de reincarcare, fie ti se solicita sa tastezi pe telefon diverse coduri pentru a confirma ca esti de acord sa primesti un premiu, te rugam sa ignori mesajele date, fie apeleaza Serviciul Clienti Orange la numarul 777.