29.04.2014 toate
Notificari SMS despre incalcarile Codului Rutier

Un serviciu util oferit de Ministerul Afacerilor Interne va ajuta acum sa intelegeti mai bine greselile comise in trafic, dar si sa monitorizati punctele de penalizare acumulate.

Prin intermediul serviciului, primiti un SMS de notificare la orice incalcare surprinsa de camerele de supraveghere a traficului rutier, in privinta automobilului dvs.

Pentru a activa serviciul, expediati un SMS cu numarul caroseriei (codul VIN) al automobilului dvs la numarul scurt 9023. La activare, se va percepe o taxa unica in valoare de 0,60 lei. Ulterior beneficiati de acest serviciu la doar 1 leu pe zi.

Serviciul functioneaza in regim non-stop. Ba mai mult. Pe un singur telefon, puteti duce evidenta incalcarilor Codului Rutier pentru toate automobile dvs. Pentru fiecare automobil suplimentar, expediati un SMS cu numarul caroseriei (codul VIN) la numarul scurt 9023.

In cazul in care doriti o dezabonare de la serviciu, expediati un SMS cu textul: STOP codul VIN la numarul scurt 9023.

Si pentru ca siguranta in trafic merita mai multa atentie, fiti alaturi de Orange un promotor al sofatului responsabil. Va dorim drum bun si calatorii in deplina siguranta!