13.05.2014 toate
"Smart deservire" pentru clientii Orange Moldova

Orange Moldova asigura accesul la serviciile si produsele de comunicare tuturor locuitorilor tarii. Peste 3600 de centre comerciale si puncte de vanzari ofera clientilor confort in deservire, iar conceptele inovative ale magazinelor directe Orange le asigura experiente inedite.

Constantin Diurici, Manager Vanzari cu Amanuntul, Orange Moldova: „Cautam cele mai inovative solutii in oferirea serviciilor noastre, precum voce sau internet. Suntem prezenti in fiecare localitate si punem la dispozitia clientilor nostri cele mai noi gadget-uri precum: laptopuri, telefoane, modeme, tablete, accesorii smart etc. Prioritatea noastra sunt clientii, iar prin investitiile noastre in dezvoltarea magazinelor, le garantam accesul la comunicare de calitate”.

Primul operator de telefonie mobila si internet din tara noastra continua sa-si surprinda clientii prin concepte inovative de magazine. Orange Expo si Orange Conect sunt doua experiente inedite pe care moldovenii le traiesc zi de zi, iar lumea digitala continua sa fie extinsa si la Orange Smart Store – un nou magazin deschis in incinta Shopping MallDova. Centrul comercial imbina perfect gadgeturile si telefoanele de ultima generatie cu un spatiu multifunctional.

Dorin Axenti, Manager Reteaua Directa de Magazine, Orange Moldova: „Produsele care se gasesc in acest magazin fac parte dintr-o gama selecta si sunt pozitionate intr-o maniera smart. Pentru a fi comparate intre ele mai usor, in premiera doar in acest magazin, gadget-urile au preturi digitale in spate si sunt expuse pe un dispozitiv, pe care poate fi vazut caracteristicele produsului, pretul, precum si accesoriile conexe”.

Centrul comercial revolutioneaza prin design si tehnologii performante. Magazinul dispune de un portofoliu vast de telefoane, tablete, laptopuri, accesorii stilate si inovatoare, precum si dulapuri dedicate pentru incarcarea telefoanelor mobile de diferite branduri. Consultantii utilizeaza tablete interactive pentru a le oferi consumatorilor recomandarile necesare. Compania a asigurat acoperire WiFi in incinta Orange Smart Store, iar clientii isi pot programa vizita in prealabil sau pot accesa retelele de socializare si distra in Game Zone. Prin inovatii transformate zi de zi in servicii accesibile, dar si deservirea de calitate la standarde internationale, Orange Moldova raspunde necesitatilor celor peste 2 milioane 600 de mii de clienti ai sai.

Ion Popescu: „Sa fii la Orange e destul de convenabil, pentru ca nu exista probleme de comunicare, magazinele sunt dotate cu cele mai noi tehnologii si intotdeauna poti gasi device-urile necesare”.

Ana Ciobanu: „De 7 ani sunt client Orange, iar angajatii companiei m-au deservit intotdeauna extraordinar. Am incredere in operatorul meu”.

Petru Bors: „Orange Smart Store m-a uimit prin inovatii. Imi place ca serviciile sunt digitale si am vazut la raft dispozitive interesante si moderne”.

Orange Moldova este singura companie din domeniul telecomunicatiilor din tara noastra care a obtinut 4 certificate ISO, in domeniile managementul calitatii, securitatii informatiei, mediului, sanatati si securitatii ocupationale. Inaltele aprecieri reconfirma faptul ca Orange ofera servicii la standarde internationale, iar acest fapt ii motiveaza zilnic pe consumatori sa aleaga operatorul numarul 1 din Moldova.