13.05.2014 toate
Orange Moldova - servicii inovative pentru o comunicare de succes

Orange Moldova, primul operator de telefonie mobila si internet fara fir invita la cel mai important eveniment din domeniul telecomunicatiilor „Moldova ICT Summit 2014”.

Orange Moldova este partenerul forumului si va prezenta cele mai inovative servicii destinate consumatorilor de telefonie mobila si internet, inclusiv clientilor corporativi.

Special pentru cei interesati inovatii, Orange va prezenta pentru testare mai multe dintre ele, precum dispozitive de ultima generatie care suporta cele mai recente tehnologii.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Orange Moldova detine un portofoliu impresionant de inovatii, printre care si doua premiere mondiale HD voice si HD voice international. Obiectivul nostru este de a transforma cele mai performante tehnologii in servicii utile si accesibile pentru toata populatia, astfel contribuind la dezvoltarea pietei de telecomunicatii”.

In cadrul sesiunilor „Moldova ICT Summit 2014” Orange Moldova va impartasi experienta de succes in domeniul telecomunicatiilor si va aborda urmatoarele subiecte: inovatiile in telecomunicatii, semnatura digitala, solutii eficiente pentru clientii corporativi.

„Moldova ICT Summit 2014”, are loc in perioada 13-15 mai. Conferinta internationala se va axa pe dezvoltarea competitivitatii sectorului TIC, incurajarea inovatiei si promovarea TIC in calitate de forta motrice a dezvoltarii economice durabile.

Editia din acest an este una deosebita, in primul rand, prin tematica si subiectele puse in discutie, care vizeaza crearea unui mediu de afaceri favorabil dezvoltarii industriei IT.