03.07.2008 toate
Familia Orange numara 1.4 milioane

In aprilie au fost lansate servicii si oferte care au extins semnificativ posibilitatile de comunicare. Asadar, acum, indiferent de locul unde se afla clientii, atat in tara cit si peste hotare, cu Orange comunicarea este mai accesibila.

De asemenea, pentru a facilita accesul la comunicarea mobila, Orange a lansat in premiera in data de 16 iunie serviciul “Telefoane in rate”. Astfel, cu Orange clientii pot descoperi universul bogat al comunicarii mobile, gratie posibilitatii de a procura un telefon mobil, fara a achita din start pretul total al acestuia.

La alegerea clientului, perioada de achitare a costului telefonului mobil poate fi de 6 sau 12 luni.

Aceasta lume a comunicarii imbogatita in permanenta cu oferte generoase de la Orange este apreciata de clienti. Ei se bucura de bonusuri mari, multe SMS-uri, preturi avantajoase si confort in utilizarea serviciilor.

In fiecare zi, tot mai multi locuitori ai Moldovei aleg Orange. De la inceputul anului pana in prezent familiei noastre s-au alaturat 135 de mii de noi utilizatori.

Bruno Duthoit, directorul General Orange considera ca prin actiunile sale Orange continua sa-si realizeze misiunea:

“Misiunea noastra este de a aduce comunicarea mobila tuturor, astfel incat fiecare sa se bucure de o comunicare intesniva si de cele mai interesante inovatii. Clientii nostri stiu ca acum este posibil sa efectuezi si sa primesti apeluri internationale, sa navighezi pe Internet, sa privesti TV si sa-ti suni rudele la un pret foarte avantajos.

Acum ei nu trebuie sa astepte, ei comunica oriunde ar fi si la orice ora.

1,4 milioane este o familie mare de clienti. Noi simtim o responsabilitate enorma si lucram foarte mult pentru a oferi servicii de calitate la nivel international si inovatii oriunde in Moldova.

Suntem fericiti pentru ca avem posibilitatea sa fim de ajutor pentru ca toti locuitori Moldovei sa se bucure de comunicare impreuna cu prietenii, colegii si partenerii” a mai mentionat Bruno Duthoit.

Pentru ca fiecare locuitor al tarii, indiferent de locul de trai si de amplasare sa poata beneficia de servicii calitative Orange, de la inceputul anului pana in prezent au fost instalate 99 de statii noi.

Dintre ele, jumatate au fost instalate in zonele rurale, pentru extinderea ariei de acoperire, iar cealalta jumatate pentru imbunatatirea acoperirii. Drept urmare, 250 de mii de persoane benefeciaza de acoperire Orange, dintre care 88 de mii se bucura de acoperire GSM Orange pentru prima data.

Acum Orange acopera 97.5% din teritoriu si 98.9% din populatie.

    Aceste investitii in extinderea si imbunatatirea ariei de acoperire au permis ca Internetul Mobil si serviciul TV Mobil sa marcheze urmatoarele recorduri:
  • circa 20% din clienti folosesc deja Internet Mobil
  • tot mai multi clienti sunt utilizatori activi ai serviciului TV Mobil

Astfel, oriunde si oricand, toti clientii pot beneficia de gama variata a serviciilor multimedia avansate, cum ar fi TV pe Mobil, Internet mobil accelerat, toate la o viteza de 236Kb/s prin EDGE.