15.05.2014 toate
Oficiu Pro - cea mai buna oferta pentru o afacere eficienta

Orange Moldova a lansat in cadrul Summit-ului ICT – Oficiul Pro - o oferta avantajoasa destinata tuturor clientilor business-ului mic si mijlociu. Aceasta include servicii convergente, care sustine facilitarea si eficientizarea comunicarii in afaceri.

Anatol Bulgaru, Manager Pre - Vanzare si Comunicare Automatizata, Orange Moldova: „ O mare parte din clientii corporativi ai Orange sunt reprezentantii businessului mic si mijlociu. Este cunosc ca acest segment de afaceri constituie un segment de baza in dezvoltarea unei economii. Reiesind din acest fapt am elaborat o oferta care sa eficientizeze afacerea. Oficiul Pro al Orange este prima oferta convergenta destinata acestor clienti. Astfel, prin intermediul unui singur dispozitiv agentii economici beneficiaza de acces la Internet prin Fibra Optica la reteaua locala si WiFi, posibilitatea de a conecta aparatele de fax si de suport tehnic 24/24 de ore”.

Cu ajutorul Oficiului Pro, clientii Orange care isi doresc o afacere de succes, vor reusi sa se bucure instantaneu de mai multe cai comunicare, cu un singur contract si o singura factura. Pentru optimizarea cheltuielilor, clientii B2B care aleg sa beneficieze de cele 4 abonamente ale Oficiului Pro, Orange Moldova le ofera gratis pe perioada contractuala router - ul „Orange Business Box”. In premiera, oferta va fi disponibila si in magazinele directe ale companiei.

Vadim Alexeev, Director Tehnic, Telecom – Pager: „Cu Orange Moldova am stabilit un parteneriat deja de 7 ani. Acest parteneriat este unul de succes, promovat pe piata din Moldova. Apreciem calitatea serviciilor oferite de Orange, precum si operativitate la nevoile noastre”.

Vitalie Melinte, Colaborator al Departamentului Achizitii, Sudzuker Moldova: „Primii pasi in afaceri i-am facut alaturi de Orange. Compania noastra utilizeaza comunicatii fixe si mobile, internet mobil, iata de ce este foarte confortabil. Sunt foarte multumit de serviciile oferite de Orange Moldova, de aceea continuam sa fim impreuna”.

In cadrul summit-ului ICT, in zona Orange Expo, participantii la eveniment si oameni de afaceri au avut posibilitatea sa testeze cele mai performante si inovative dispozitive: smartfoane Blak Bery Q10, Q5 Samsung Galaxy S 4, HTC One, Nokia Lumia 625, cat si tablete Asus Nexus7, Huawei Media Pad, iPad Air. De asemenea, Orange a prezentat si un dispozitiv special -AirBox4G. Acesta asigura conexiune WIFI pentru 6 gadget-uri simultan. Toate dispozitivele sustin tehnologia 4G si ofera accesul la cel mai rapid internet fara fir din tara noastra, de pana la 150 Mb/ps. Infrastructura companiei Orange este foarte avansata, iar acest lucru permite eficientizarea afacerii, prin oferirea unor servicii de calitate, dar accesibile pentru orice regiune din tara.