16.05.2014 toate
Orange WiFi Pro - o experienta unica si placuta

Acum la Orange ai Internet gratuit prin WiFi mult mai simplu. De astazi lansam un nou serviciu in premiera pentru Republica Moldova. Ai parte de o inovatie care iti permite sa accesezi Orange WiFi fara a introduce parola de fiecare data cand esti in punctele de acces Orange WiFi.


ai WiFi fara sa te loghezi de fiecare data la retea

Noile tehnologii de autentificare iti ofera beneficiul de a te conecta automat la reteaua Orange WiFi, de fiecare data cand intersectezi zonele WiFi gratuit de la Orange. Acest proiect este lansat cu sustinerea Grupului Orange iar Orange Moldova continua sa mentina intaietate la capitolul inovatii, lansand acest proiect in premiera pentru Moldova.


Tehnologia EAP-SIM si Passpoint

Inovatia este posibila gratie tehnologiilor de autentificare EAP-SIM si Passpoint, care sunt oferite in exclusivitate de Orange Moldova. Aceste metode de autentificare automata folosesc o identificare in baza cartelelor SIM pentru a stabili o conexiune sigura intre telefonul sau tableta ta si reteaua Orange WiFi Pro.


Orange WiFi Pro: prezenta nationala

Ca sa folosesti internetul Orange WiFi Pro peste tot in tara am extins numarul punctelor de acces WiFi gratuit astfel incat ai acum 300 de puncte de acces in 30 de localitati din toata tara.

Pentru a verifica daca ai un smartphone compatibil cu tehnologia Passpoint sau care suporta protocolul EAP-SIM, cat si pasii necesari pentru a te conecta la Orange WiFi Pro, intra aici.