19.05.2014 toate
Music White Night - un show incendiar oferit de Orange Moldova

Show de exceptie in capitala. Mii de moldoveni au avut bucuria sa danseze pe ritmurile muzicii electronice, mixate de renumiti DJ, la cea de-a sasea editie a Orange Music White Night. Respectand codul vestimentar, petrecaretii au colorat noaptea in alb si au incins ringul de dans in compania DJ-ului moldovean, Andrew Rayel, cel mai stralucit reprezentant al tinerei generatii din tara noastra. Creatiile lui i-au asigurat faima globala, dar si cea mai spectaculoasa ascensiune – pe primele pozitii in topul celor 100 cei mai buni DJ din lume, in anul 2013.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „Suntem mandri ca am reusit sa oferim moldovenilor un show senzational, alaturi de DJ renumiti. Pe parcursul a celor sase editii a Orage Music White Night am adus la Chisinau artisti profesionisti, care surprind prin calitatile lor, intrucat consideram ca, clientii nostri merita sa se bucure de continut musical de calitate”.

Pe ritmuri incendiare, tinerii au colorat noaptea in alb intr-un impresionant spectacol de lumini. Insotit de doi vocalisti talentati, faimosul DJ Andrew Rayel a lansat la Orange Music White Night, primul sau album „Fiind your Harmony”, piesele caruia i-a tinut pe val pe petrecareti pana in zori.

Ion Agache, participant la eveniment: „Este nemaipomenit. Am asteptat cu mare nerabdare acest eveniment. Bravo organizatorilor!”

Elena Poalelungi, participanta la eveniment: „Totul este super, o seara de exceptie. Multumesc Orange pentru un astfel de spectacol”.

Pentru amatorii de gadget-uri performante veniti la eveniment, Orange Moldova a amenajat o zona expo. Astfel, toti doritorii au avut posibilitatea sa testeze mai multe telefoane inteligente, inclusiv si cel mai intuitiv si impresionant smartphone din lume, HTC One M8.

Mihai Nodea, Manager Regional HTC, Romania si Republica Moldova: „Reteta nu poate fi decat una de succes, atunci cand mixezi Orange Moldova, tineri plini de energie care se bucura alaturi de un DJ de top si traiesc experienta testarii unui dintre cele mai avansate telefoane din lume HTC One M8”.

Cel mai norocos petrecaret a castigat un super smartphone, in cadrul unei tombole, organizate de Orange Moldova.

Stanislav Scutelnic, castigator: „Sunt foarte fericit si emotionat in acelasi timp. A fost destul de neasteptat sa devin posesorul acestui telefon. Multumesc mult Orange Moldova si celor care m-au sustinut.”

Aceasta a fost a sasea editie a Orange Music white Night, organizata de primul operator de telefonie mobile si internet din tara noastra. Printre DJ care anterior au adus noptile albe la Chisinau au fost Ferry Corsten, Above& Beyond si David Guetta.