21.05.2014 toate
Toate dispozitivele in rate cu 0 lei avans initial

Cea mai apreciata oferta de catre clienti se extinde, acum, pe tot portofoliul Orange. Toate telefoanele, tabletele si laptopurile vor fi disponibile in rate cu 0 lei avans initial, pentru ca fiecare sa se bucure de cele mai noi si performante dispozitive.

Deja mai mult de jumatate din portofoliul Orange cuprinde telefoane 4G, asa ca posesorii acestora, vor trai experiente inedite cu cel mai rapid internet fara fir de la Orange: 150 de MB /sec, in 12 orase ale Moldovei.

In premiera pentru tara noastra, Orange prezinta noile modele de smartphone-uri:

  • Sony Xperia E1 – pentru a asculta muzica preferata in calitatea Sony cu un sunet curat si puternic. Telefonul este disponibil in rate cu 240 de lei lunar. In plus, clientii vor primi lunar cate 500 MB de trafic Internet Mobil;
    Detalii oferta
  • Nokia Lumia 630 - pentru o experienta deosebita in utilizarea retelelor de socializare. Telefonul este disponibil in rate cu 290 de lei lunar. In plus, clientii vor primi lunar cate 500 de MB de trafic Internet Mobil;
    Detalii oferta
  • HTC ONE M8 – pentru cei pasionati de design. Telefonul este disponibil in rate cu 500 de lei lunar. In plus, clientii vor primi lunar cate 2GB de trafic Internet Mobil gratuit.
    Detalii oferta

iPhone in rate de la 300 lei lunar

Vara asta performanta se schimba cu Orange, intrucat fiecare are parte de cele mai tari oferte. Incepand cu doar 300 de lei lunar, clientii Orange pot deveni posesorii smartphone-urilor de top de la Apple - iPhone 5, 5C sau 5S, performanta carora vorbeste de la sine.


Tableta Prestigio 8” – 99 lei lunar

Pentru a cunoaste si mai bine lumea digitala, Orange Moldova ofera cel mai mic pret de pe piata pentru tablete. Cu doar 99 de lei lunar abonatii companiei pot achizitiona noul model Prestigio 8’, pentru a fi mereu conectat la internet, a comunica cu cei dragi pe retelele de socializare sau a se distra cu jocurile preferate. In plus, la procurarea tabletei clientii vor primi o husa cadou.