22.05.2014 toate
Clientii Orange se bucura din plin de fotbal

Clientii Orange se bucura din plin de fotbal. Doi dintre ei vor pleca la Lisabona pentru a urmari din tribune finala Ligii Campionilor. Marea sansa le-a fost oferita de Orange Moldova, care i-a premiat cu 2 bilete la meci, in cadrul celei de-a treia etape a concursului „Orange si HTC va invita sa va folositi cunostintele pentru a castiga premii unice”.

Vitalie Stanciu, Castigator locul I: „Este un concurs foarte bun. A fost placut sa particip. Am vrut sa merg la un meci din Liga Campionilor, sa urmaresc finala de aceea am depus efort si am castigat.”.

Emotia super meciului dintre Atletico si Real Madrid, microbistul din Comrat, o traieste alaturi de fiul sau, un alt fan impatimit de fotbal. Pentru insistenta, dinamism si cunostintele in sport de care a dat dovada raspunzand la cele mai multe intrebari din concurs, Orange Moldova l-a premiat si cu un smartphone HTC One.

Alti doi participanti inscrisi in competitie, care au reusit sa se claseze pe urmatoarele pozitii, Oleg Bendelic si Iurie Cebotari, au primit in dar cate un telefon HTC Desire 500 si HTC Desire 300.

Oleg Bendelic, Castigator locul II: „Concursul mi-a placut foarte mult. Datorita companiei Orange a fost mult mai interesant sa urmaresc Liga Campionilor. Pe viitor voi participa neaparat, pentru ca premiile oferite ma stimuleaza. Ii multumesc companiei Orange”.

Alexandru Pitel, Coordonator proiect, Orange Moldova: „Pentru Orange Moldova a devenit o traditie organizarea concursului cu premii. Suntem bucurosi ca ne-am atins scopul primordial anume de a dezvolta in randul clientilor nostri spiritul competitiv si dorinta de a fi primii. Ne-am dorit ca fiecare meci din cadrul Ligii Campionilor sa fie trait la maxima intensitate si suntem mandri ca am reusit sa realizam acest lucru”.

Orange Moldova este un partener fidel al fotbalului, iar sportul a devenit un element cheie al brandului companiei. De sapte ani, primul operator de telefonie mobila si internet din tara noastra a stabilit un parteneriat de succes cu Federatia Moldoveneasca de Fotbal, sportivii moldoveni bucurandu-se de sustinerea Orange la mai multe competitii.