26.05.2014 toate
7 ani de fotbal cu Orange Moldova

Spectacol de exceptie pentru amatorii de fotbal la cel mai asteptat meci al anului - Cupa Moldovei Orange. Pentru al saptelea an consecutiv, primul operator de telefonie mobila si internet din tara noastra, a sustinut competitia finala dintre cele mai importante echipe de fotbal din Moldova.

 

Astfel, compania a reusit sa le ofere microbistilor o noua oportunitate de a se bucura de atmosfera incendiara, spiritul competitiv, dar si sa reconfirme faptul ca sportul este un element cheie al brand-ului Orange. Trofeul a fost disputat de Sheriff Tiraspol si Zimbru Chisinau.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „Orange Moldova este un suporter fidel al fotbalului – cel mai iubit sport al moldovenilor. Iata de ce, pentru noi este important de a crea o conexiune emotionala dintre brand si clienti, de a promova si sustine fotbalul in Republica Moldova si de a dezvolta produse inovative si servicii, care sa faciliteze accesul la cele mai importante evenimente sportive. Implicarea Orange in activitatile fotbalistice constituie o cooperare de succes, bazata pe valori ca spiritul de echipa si dinamismul”.

Lupta dintre cele doua echipe a fost incinsa, iar mii de spectatori aflati in tribune au asistat la un spectacol fotbalistic impresionant.

Ion Adam, microbist: „A fost un meci pe cinste, m-a impresionat foarte mult eforturile depuse de ambele echipe”.

Leonid Gilca, microbist: „Eu urmaresc toate meciurile la etapele nationale, dar si internationale. Mi-a placut competitia de astazi, sportivii au fost bine pregatiti, iar lupta de pe teren s-a simtit la maxim si aici, in tribune”.

In acest sezon, Zimbru si Sheriff au disputat 3 meciuri din campionat. Doua partide s-au incheiat la egalitate, echipa tiraspoleana reusind sa se impuna o singura data. Dupa o pauza de 7 ani, Zimbru Chisinau a castigat Cupa Moldovei Orange si a obtinut o victorie in fata marii rivale, cu scor 3 la 1.

Miral Samardzic, Fundas Sheriff Tiraspol: „ Am facut cateva greseli in joc, iar echipa Zimbru a profitat si a castigat”.

Radu Gansari, Atacant Zimbru Chisinau: “ Am avut un mic avantaj, pe care l-am utilizat din plin. Putem spune ca norocul a fost de partea noastra, insa, pana la urma, a castigat cel mai puternic”.

Orange Moldova este un suporter fidel al sportului. De 7 ani primul operator de telefonie mobila si internet din tara noastra a stabilit un parteneriat de succes cu Federatia Moldoveneasca de Fotbal, sportivii bucurandu-se de suportul Orange la diverse competitii.