10.06.2014 toate
Internet gratuit in noptile de vara, doar la Orange
Nopti de Vara Nelimitate pentru clientii Internet Acum 4G si Internet Acum

Clientii Orange se bucura de internet absolut gratuit in noptile de vara. Pana pe 25 august, cei care aleg sa se conecteze la abonamentele Internet Acum 4G sau Internet Acum de la 100 de lei au posibilitatea sa navigheze online nelimitat, zilnic de la 00:00 pana la 12:00.

Orange Music Live

De avantajele ofertei de la Orange se pot bucura si clientii aflati deja in retea. Cu o plata unica de doar 100 de lei, ei se pot conecta la lumea virtuala si naviga cu cel mai rapid internet fara fir din tara noastra, oferit de Orange. Oricine poate beneficia de oferta, doar atat timp, cat soldul traficului din contul sau Internet Acum este pozitiv.

„Nopti Nelimitate 1 Saptamana” pentru utilizatorii Internet Acum PrePay

Vara asta utilizatorii cartelor Internet Acum PrePay pot naviga online nelimitat si gratuit in fiecare noapte (de la 00:00 pana la 08:00), timp de 7 zile, cu noua optiune „Nopti Nelimitate 1 Saptamana”. Optiunea poate fi utilizata de 3 ori, cate una pe luna, de la activarea cartelei. Oferta este valabila pana pe 25 august.

Utilizatorii care sunt deja posesorii cartelelor Internet Acum PrePay, pot beneficia de noua optiune „Nopti Nelimitate 1 Saptamana” cu doar 50 lei.

Prima optiune „Nopti Nelimitate 1 Saptamana” gratuita se include automat la activarea cartelei Internet Acum PrePay. Urmatoarele doua optiuni gratuite sunt incluse respectiv in a doua si a treia luna de la activarea cartelei, dupa reincarcarea contului cu cel putin 50 lei in luna respectiva.