12.06.2014 toate
Fotbal pe ecrane cat stadionul! Din 12 iunie vino in scuarul Teatrului de Opera si Balet

Microbistii moldoveni sunt invitati sa urmareasca meciurile de fotbal din Campionatul Mondial in direct, pe 3 ecrane gigant, montate in aer liber, la fel ca si pe stadion. Mii de microbisti sunt asteptati in oraselul sportiv amenajat de Orange si partenerii sai, in scuarul Teatrului de Opera si Balet, pe 12 iunie, la ora 17:00.

Organizatorii promit iubitorilor de fotbal sa simta din plin atmosfera braziliana cu dansuri incendiare, muzica de calitate si multe surprize.

Show-ul exceptional va debuta cu prestatiile muzicale ale interpretilor autohtoni Alionei Moon, Pasha Parfeni, Boris Covali.

Halbele cu bere rece, dar si o tombola cu premii valoroase vor fi alaturi de fanii fotbalului, zilnic, pe toata durata spectacolului fotbalistic.

Pentru parintii insotiti de copii, in oraselul sportiv a fost amenajat un teren de joaca, pentru ca nimeni sa nu aiba loc de plictiseala. In zilele in care nu vor difuzate meciurile toti chisinauienii sunt invitati in oraselul sportiv pentru a urmari filme remarcabile care au scris istorie in cinemateca internationala.

Ia-ti prietenii si vino in scuarul Teatrului de Opera si Balet ca sa te bucuri de fotbal!