13.06.2014 toate
Clientii Orange se bucura de fotbal in oraselul din scuarul operei nationale

Nopti braziliene de fotbal in scuarul operei nationale. Mii de microbisti au venit aici pentru a urmari in direct meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal, in oraselul sportiv amenajat de Orange si partenerii sai.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Avem deosebita placere ca impreuna cu partenerii nostri sa participam la cel mai asteptat proiect al acestei veri, in speranta de a aduce spiritul si atmosfera celui mai iubit sport al moldovenilor, aici, in inima capitalei tarii noastre. Angajarea noastra in acest proiect este motivata de sustinerea fanilor fotbalului, oferirea unui continut mobil preferat de clienti si vine sa reconfirme faptul ca sportul este un element cheie al brandului Orange”.

Ruslan Berzoi, Vicepresedinte FMF: „Le doresc tuturor microbistilor sa se bucure de atmosfera de aici, sa-si sustina echipele favorite si sa ramana fani fideli ai fotbalului”.

La inaugurarea oraselului sportiv, vizitatorii au asistat la un spectacol de exceptie in compania interpretilor autohtoni Pasha Parfeni, Aliona Moon si Boris Covali si s-au distrat pe ritmurile incendiare ale trupelor de dansatori. 3 ecrane gigant instalate in aer liber au redat excelent spectacolul fotbalistic de pe stadionul brazilian. Halbele cu bere rece si gustarile calde au fost la mare loc de cinste, iar micii vizitatori s-au putut distra intr-o zona speciala amenajata.

Sergiu Poghirca, microbist: „Super fine, misto, distractiv, ca la Campionatul Mondial de altfel. Brazilia inseamna muzica, distractie, pasiune si mult sport”.

Victoria Ciobanu, microbista: „Oraselul mi se pare destul de pozitiv, ca sunt oameni pozitivi, care ne inconjoara si atmosfera este minunata. Nu ne ramane decat sa privim fotbalul si sa savuram placerea”.

Pentru ca spectacolul fotbalistic sa fie trait cu maxima intensitate, pana la finele Campionatului Mondial, microbistii au posibilitatea sa se bucure de multa distractie, sa participe la concursuri si tombole, dar si sa castige premii valoroase, oferite de Orange si partenerii sai. Marea provocare lansata de Orange pentru clientii sai este concursul.


„ghiceste scorul si castiga”.

Orange si HYUNDAI Moldova ii provoaca pe toti microbistii sa-si puna la incercare intuitia sau cunostintele. Cei care vor ghici scorul meciurilor de la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, vor avea sansa sa castige trafic internet mobil (cate 30 MB pentru fiecare scor ghicit), Kindle 6’ Wi-Fi sau casti Beats (pentru Optimi, Patrimi, Semifinale si Finala), smartphone-uri Sony si marele premiu la sfarsitul Campionatului – un automobil HYUNDAI Elantra.

Oraselul sportiv din scuarul operei nationale va fi deschis pana pe 13 iulie. Orange Moldova este un partener fidel al sportului, iar de 7 ani compania a stabilit un parteneriat de succes cu Federatia Moldoveneasca de Fotbal.