01.07.2014 toate

Cu inovatiile de la Orange esti intotdeauna cu un pas inaintea tuturor. Iti prezentam Libon – o aplicatie unica care te ajuta sa te conectezi simplu si nelimitat cu orice alt utilizator. Acum toti care folosesc iPhone sau un smartphone Android pot comunica prin apeluri voce si mesaje cu prietenii si rudele, chiar si atunci cand se afla in strainatate. Invita-ti amicii si apropiatii sa instaleze aplicatia ca sa discutati prin Libon absolut gratuit oricand, oriunde si oricat.

Mai mult, de fiecare data cand te afli peste hotare sau chiar cand esti acasa, poti apela orice numar Orange Moldova sau numar international la tarife deosebite direct din aplicatie.



Serviciul este disponibil tuturor clientilor PrePay si Abonament, iar tarifarea se face per secunda.

Toate apelurile efectuate vor fi tarifate direct din contul tau Orange, astfel pentru a folosi serviciul de apeluri voce nu trebuie decat sa reincarci contul tau Orange prin oricare din metodele disponibile, inclusiv online.



Ce mai poti face cu Libon
  • comunici gratuit prin apeluri voce cu toti utilizatorii Libon, din intreaga lume
  • trimiti mesaje instant catre orice prieten din intreaga lume (nu e obligatoriu sa fie utilizator Libon)
  • trimiti poze sau mesaje audio catre orice utilizator Libon
  • poti comunica oricand de pe laptop sau tableta prin serviciul Libon web
    ... si multe altele

Pentru a-ti crea un cont Libon, sau pentru a face cunostinta cu functionalitatile detaliate ale acestui serviciu, click aici.