10.07.2014 toate
Fotbal si premii alaturi de Orange

Emotii, suspans si multa adrenalina – sunt elementele care insotesc Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Pentru ca deja a devenit o traditie, Orange Moldova si in acest an, ii sustine pe adevaratii fani ai fotbalului prin concursuri si premii de valoare.

„Ghiceste scorul si castiga” este una dintre competitiile in care Orange si-a indemnat microbistii sa-si testeze intuitia si sa ofere pronosticuri pentru meciuri. Numerele scurte dedicate acestei competitii au inregistrat aproape zilnic mii de mesaje expediate de catre amatorii de fotbal. Cei mai insistenti si norocosi au fost premiati de catre Orange, in cadrul extragerilor premiilor de categoria 1 si 3, desfasurate pe 4 iulie 2014. Castigatorii au fost selectati prin tragerea la sorti, in mod aleatoriu, cu ajutorul unui soft online.

Sergiu Cotorobai, Vladimir Bahov si Sergiu Muduc au devenit posesorii premiilor de categoria 1, super smartphone-urile Sony Xperia Z2, Sony Xperia SP si respectiv Sony Xperia E1.

Sergiu Muduc, castigator: ”Sunt extrem de fericit ca am castigat acest telefon. Acest premiu a fost total neasteptat pentru mine. Imi fac serviciul militar si nu comunic prea des cu parintii mei. Cu ajutorul acestui telefon voi comunica mai mult cu ei. Multumesc Orange pentru aceasta posibilitate”.

Cu emotii au asteptat rezultatele concursului si alti patru microbisti pe care intuitia nu i-a inselat. Orange le-a inmanat cate un e-reader Kindle Wi-Fi, pentru a avea posibilitatea sa citeasca mai multe volume din librariile digitale. Castigatorii care au intrat in posesia gadget-urilor sunt Valentina Senseutchi, Alexandru Volovei, Iurie Golinschi si Tatiana Secrieru.

Valentina Senseutchi, castigatoare: „Sunt fericita ca am castigat acest telefon. Ii multumesc companiei Orange, pentru faptul ca este aproape de abonatii sai cu multiple surprize”.

Iurie Golinschi, castigator: „Mi-a placut extrem de mult sa urmaresc meciurile din acest campionat, dar si sa particip la concurs. Este o competitie interesanta si voi continua sa-mi incerc norocul”.

Si pentru ca, clientii Orange sa traiasca cat mai interactiv atmosfera noptilor braziliene, primul operator de telefonie mobila din tara noastra, le-a ofera microbistilor inscrisi in concurs cate 30MB de trafic internet, pentru fiecare scor corect. Orange Moldova este un suporter fidel al fotbalului – cel mai iubit sport al moldovenilor, inclusiv si al clientilor sai. Astfel, de la deschiderea campionatului mondial compania si-a asumat angajamentul de a aduce cat mai aproape de ei spiritul si atmosfera marii competitii.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „Vreau sa-i felicit pe castigatori, sa le urez succes si sa-i indemn sa participe in continuare la concurs, pentru ca mai avem in joc 3 smartphone-uri Sony, 2 Kindle-uri Wi-Fi, 3 perechi de casti Beats Studio Over Ear si premiul mare un automobil Hyundai. Avem certitudinea ca norocul si perseverenta va continua sa le aduca cadouri. Pentru noi este foarte important sa pastram conexiunea emotionala cu clientii nostri si suntem mandri ca am reusit sa le oferim nopti interactive de fotbal, sa dezvoltam spiritul competitiv in randul microbistilor, dar si sa le oferim aprecierea noastra prin premii valoroase. Implicarea Orange in activitatile fotbalistice constituie o cooperare de succes care reconfirma faptul ca sportul este un element cheie al brandului nostru”.

Pana pe 13 iulie, toti clientii Orange care trimit pronosticuri, pentru rezultatele finale ale meciurilor din Campionatul Mondial de Fotbal, au posibilitatea sa primeasca premii oferite de catre companie, precum: e-readere Kindle Wi-Fi, casti Beats Studio Over Ear sau smartphone Sony Xperia™. De asemenea, la sfarsitul concursului cei care au acumulat cel putin 20 de puncte vor participa automat la tragerea la sorti pentru marele premiu. Cel mai norocos va deveni posesorul automobilului Hyundai Elantra.

Pentru a trai la maxim emotiile campionatului de fotbal, toti microbistii sunt invitati pe 13 iulie sa urmareasca finala competitiei pe 3 ecrane gigantice, in oraselul sportiv amenajat de Orange si partenerii sai, din scuarul operei nationale.