18.07.2014 toate
Automobilul Hyundai, oferit de Orange si-a gasit castigatorul

Febra campionatului mondial de fotbal a trecut, insa Orange Moldova continua sirul de surprize. Dupa o luna de asteptare, plina de emotii si suspans, sute de microbisti au revenit in oraselul sportiv, pentru a asista la marea extragere a castigatorului marelui premiu al concursului „Ghiceste scorul si castiga” – automobilul Hyundai Elantra.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „Fotbalul este cu siguranta cel mai iubit sport al moldovenilor, inclusiv al clientilor nostri, iar noua ne place sa credem in pasiunile lor si sa le sustinem. Suntem mandri ca am reusit sa le aducem tuturor microbistilor nopti interactive de fotbal, prin organizarea diferitor concursuri. „Ghiceste scorul si castiga” a fost cel mai popular concurs, fapt confirmat de miile de mesaje expediate aproape zilnic, la numerele scurte, de catre amatorii de fotbal.”.

Originar din Drochia, Serghei Snegur a devenit posesorul automobilului Hyundai Elantra, fiind selectat prin tragere la sorti in mod aleatoriu, cu ajutorul unui soft online.

Serghei Snegur, castigator: „ Am mari emotii pentru ca mi se intampla prima data sa castig un automobil. Imi place masina si o voi conduce cu drag, chiar daca nu am mai urcat la volan de cca 6 ani”.

Fericitul castigator a fost desemnat dintr-un numar de cca 500 de finalisti, care au inregistrat cel putin 20 de pronosticuri corecte.

Veaceslav Gheorghiev, Director Hyundai Moldova: „Hyundai Moldova contribuie la dezvoltarea sportului in Moldova si suntem bucurosi sa fim parteneri la aceasta tombola si a celei mai mari zona de fani din tara. Adresez felicitari castigatorului si ii doresc doar verde la semafor!”

Atmosfera noptilor braziliene a fost resimtita si de alti clienti Orange, care au stat cu ochii pe campionatul mondial. Microbistii care au ghicit scorurile si au participat la concurs, au avut sansa sa castige mai multe premii. Norocosii selectati aleatoriu de acelasi soft au primit in dar telefoane inteligente, e-readere sau accesorii.

Alexandru Galca, castigator: „Am castigat un telefon pentru sotia mea, care era convinsa ca nu este o norocoasa. Trebuie sa recunosc faptul ca am participat in repetate randuri, insa nu am primit premii. Sunt foarte fericit. Multumesc Orange pentru organizarea unor asemenea concursuri”.

Orange Moldova este un partener fidel al sportului. Pentru ai surprinde pe microbisti, traditional, in perioada Campionatului Mondial de Fotbal, compania organizeaza mai multe activitati cu continut mobil, preferate de clienti.