12.08.2014 toate
Pana la 200 GB trafic gratuit disponibili pana vara viitoare cu Internet Acum

La Orange tot internetul va apartine. Pana pe 31 octombrie, cei care aleg sa se conecteze la reteaua virtuala pot naviga mai liber cat isi doresc, cu noile oferte. Abonatii Internet Acum 4G si Internet Acum 3G+, primesc aditional pana la 200 GB trafic gratuit, pana vara viitoare. Traficul gratuit este distribuit pentru urmatoarele 10 luni si este valabil pe parcursul intregii luni.



Oferta este disponibila si pentru toti cei care au deja abonament Internet Acum 4G sau Internet Acum, pentru o plata unica de 100 de lei.

Si pentru ca explorarea internetului sa devina o experienta placuta, Orange recomanda tuturor, modeme la pret promotional de doar 99 de lei. Oferta este valabila pana pe 31 octombrie.

Orange este unicul operator 4G din Moldova, care ofera viteza de navigare pana la 150 Mbps in 12 orase ale tarii si reteaua 3G+ in peste 500 de orase si sate.



Internet Acum PrePay fara contract si fara plata lunara

Posesorii cartelelor Internet Acum PrePay au posibilitatea sa navigheze mai liber in spatiul virtual. Cu o viteza de pana la 150 Mbps ei pot accesa internetul oricand, fara contract si fara plata lunara.

In plus, la activarea unei cartele Internet Acum PrePay utilizatorii primesc 5000 MB de trafic gratuit aditional la creditul de pe cartela. Traficul gratuit este distribuit pentru 10 luni, dupa reincarcare contului cu cel putin 50 lei lunar. Oferta este valabila pana pe 31 octombrie 2014.