12.08.2014 toate
Abonamentele Business Nelimitat – noi beneficii

In timp ce in afaceri se fac deja planificari pentru toamna, pachetele Business Nelimitat vin cu si mai multe beneficii.

La Orange stim ca in lumea dinamica a afacerilor comunicarea cu partenerii si colegii este un element important in activitatea de zi cu zi.

De aceea, si in aceasta vara am venit cu noi beneficii in abonamentele Business Nelimitat, care sunt foarte populare printre clientii business. Acum puteti sa comunicati nelimitat prin apeluri si SMS cu toti partenerii din tara, in fiecare zi si la orice ora.

La fel, fiecare abonament include mai mult trafic Internet mobil gratuit, ca sa aveti mereu acces la e-mail in timp real si sa accesati informatii si documente importante, chiar daca nu sunteti in birou.

O alta surpriza placuta este majorarea numarului de minute convorbiri internationale, pentru a fi mereu in contact cu partenerii de peste hotare.

Este important de mentionat ca noile beneficii din abonamentele Business Nelimitat sunt disponibile atat clientilor noi cat si celor existenti la aceste pachete.

Mai multe detalii privind abonamentele Business Nelimitat le gasiti aici