13.08.2014 toate
Top telefoane recomandate pentru noile Abonamente Orange

La Orange experienta de comunicare este imbunatatita continuu. Acum, cu noile abonamente lansate de operator, fiecare utilizator se poate bucura din plin de avantajele ofertelor, cu ajutorul telefonul potrivit. Pentru ca experienta sa fie una reusita, alaturi de noile abonamente Colibri, Tigru si Delfin, Orange recomanda tuturor dispozitivele care li se potrivesc stilului lor de comunicare.


Fii cool cu noul Orange Luno, la abonamentul Colibri

Pentru cei care aleg abonamentul Colibri, compania le recomanda sa utilizeze Orange Luno – unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri din portofoliul Orange. Astfel, posesorii telefonului au posibilitatea sa faca poze impresionante, sa-si surprinda prietenii si sa acumuleze mai multe like-uri pe retelele de socializare. Si asta pentru ca noul abonament Colibri le ofera utilizatorilor acces nelimitat pe Facebook, Twitter, Odnoklassniki sau V Kontakte. Orange Luno poate fi procurat in rate, cu doar 95 de lei lunar si fara avans initial.




Alege smart cu Nokia Lumia 635, la abonamentul Tigru

Pentru utilizatorii abonamentului Tigru, Orange recomanda telefonul Nokia Lumia 635 – un dispozitiv 4G si care nu accepta compromisuri privind experienta de comunicare. Smartphoneul este plin de culoare fiind prezent in magazinele Orange in mai multe versiuni. Utilizatorii Tigru pot cu adevarat deveni stapanii internetului pe telefonul lor mobil, intrucat Orange le ofera lunar de la 1 GB trafic internet la viteza inalta. Smartphone-ul poate fi achizitionat in rate cu 165 de lei lunar si cu 0 lei avans initial.




Alege smart cu HTC Desire 310

Beneficiarii abonamentului Tigru sunt indemnati sa aleaga HTC Desire 310 – un model accesibil, care ofera performanta rezonabila posesorilor sai si care redefineste valoarea smartphone-ului. Dispozitivul contine caracteristici impresionante pentru a deveni cat mai accesibil in utilizare: fluxuri de stiri care actualizeaza ecranul de pornire, camera care creeaza filmulete din propriile tale clipuri video si fotografii. Telefonul poate fi achizitionat cu 155 de lei lunar si fara plata initiala.