19.08.2014 toate
Seri distractive de vara cu Orange Cinema Tour

Valuri de distractie, nopti de vara fierbinti, filme in aer liber si multe surprize. Sunt ingredientele care au insotit Orange Cinema Tour in localitatile vizitate, pe tot parcursul verii. Pentru al treilea an consecutiv, locuitorii din cinci regiuni ale Moldovei au trait aventura nocturna in compania celebrului film "Avatar". Anul acesta, la Orange Cinema Tour au avut posibilitatea sa urmareasca proiectiile in aer liber localnicii aflati la Soroca, Drochia, Orhei, Hancesti si Cahul.


Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Acest proiect si-a propus sa faca serile de vara mai distractive, mai interesante, pentru toata familia. Accesul la proiectii a fost gratuit, ceea ce a permis spectatorilor sa impartaseasca momentele speciale impreuna. Obiectivul acestei initiative este de a promova cultura si divertismentul in Republica Moldova, dar si de a permite celor care raman vara in orase, sa se bucure de cat mai multe activitati estivale".

Sute de spectatori au venit cu intreaga familie sa urmareasca filmul in aer liber, proiectat pe un ecran imens. Instalati confortabil pe scaune sau sezlonguri, ei au avut ocazia sa redescopere intr-o atmosfera exceptionala nume sonore din cinematografia mondiala.

Ion Bejan, locuitor Soroca: "Ne place foarte mult aceasta idee. Am venit cu sotia sa privim acest film, este unul interesant. Adevarul este ca o astfel de initiativa se desfasoara in premiera in Soroca".

Ana Ciobanu, locuitoare Soroca: "E o idee foarte buna, un mod placut de a petrece vesel, o seara in familie".

Proiectiile in aer liber au fost insotite de activitati distractive, iar publicul s-a bucurat din plin de surprize si cadouri. Pentru micutii spectatori, Orange a pregatit mai multe instalatii gonflabile, pentru ca ei sa poata juca bungee, sumo, fotbal, dar si sa sara de pe trambulina.

Elena, 10 ani: "Sunt aici cu prietenii. Mi-a placut foarte mult trambulina si ne-am distrat alaturi de mascote".

Tot aici, a fost deschis si un magazin mobil Orange, pentru ca doritorii sa poata profita de ofertele speciale la achizitionarea produselor. In plus, special pentru ei, Orange Moldova a organizat si o tombola cu cadouri.

Irina, castigatoare telefon mobil: "Posibilitatea sa vizionezi in aer liber un film bun este o idee superba, iar castigul unui telefon o transforma, in nemaipomenita".

Pentru Orange a devenit deja o frumoasa traditie promovarea evenimentele culturale in Republica Moldova. Pentru a spori dezvoltarea divertismentului si culturii in regiunile tarii Orange Cinema Tour a ajuns pana acum in 19 orase ale tarii, iar proiectiile au fost urmarite de cca 500 de mii de moldoveni.