11.09.2014 toate
Orange True-Kare – solutia mobila pentru sanatatea ta si a celor dragi

Orange Moldova te ajuta sa ai grija de sanatatea ta si a celor dragi. In cadrul Expozitiei Internationale Specializate „ MoldMEDIZIN & MoldDENT”, din incinta Moldexpo, compania a prezentat publicului larg solutia mobila in sanatate True-Kare. Astfel, cu ajutorul unui telefon mobil, a unei platforme performante si a accesoriilor speciale (breloc, ceas si adaptor), cei care acuza probleme cronice de sanatate beneficiaza de suport si monitorizare permanenta.

Andrei Preasca, Director Vanzari si Clienti Corporativi, Orange Moldova: „ Lansarea in premiera a serviciului True-Kare reprezinta un pas important pentru medicina autohtona, intrucat tehnologiile informationale pot contribui la imbunatatirea acestui domeniu. De avantajele solutiei pot beneficia atat persoanele varstnice, pacienti cu cat si comunitatea medicala. Suntem convinsi ca True-Kare va reprezenta un suport important in procesul de asigurare a asistentei medicale”.

Telefonul True – Kare poate fi utilizat ca si unul obisnuit, insa contine mai multe functii avansate, care permit monitorizarea parametrilor de sanatate, precum glicemia, tensiunea, greutatea sau temperatura. Dispozitivul are tastele mari si separate, sunet puternic, ecran color, bluetooth, GPS si buton SOS. Telefonul permite setarea sarcinilor zilnice, a vizitelor la medic sau a oricaror alte evenimente. Dispozitivul poate fi configurat web si este integrabil cu alte echipamente medicale. Utilizatorii serviciului au posibilitatea sa stabileasca inclusiv si pozitia geografica a persoanei, cu ajutorul platformei online.

Anatol Bulgaru, Manager Pre – Vanzari si Comunicare Automatizata, Orange Moldova: „Platforma online permite expedierea rapoartelor medicului sau altei persoane abilitate, informarea printr-un sistem de alerte despre orice situatie neplanificata precum rezultate deviate ale masurarilor, neadministrarea medicamentelor planificate etc”.

Populare deja in mai multe state, dispozitivele True-Kare au intrat si in atentia vizitatorilor expozitiei.

Ion Popescu, vizitator expozitie: „Solutia Orange True-Kare e specifica tarilor occidentale. Imi place ca si in Moldova se lanseaza lucruri inedite. Cu siguranta acest serviciu imi va permite sa am grija de cei dragi”.
Maria Ciobanu, vizitatoare expozitie: Consider ca acest serviciu aduce mai multe beneficii si chiar va usura situatia pacientilor. Datorita butonului SOS, persoana care se simte rau si nu poate culege numarul, reuseste sa ceara ajutor mai rapid”.

Cei interesati sa testeze solutia True-Kare au posibilitatea sa o faca pana pe 12 septembrie la standul companiei, de la Expozitia Internationala Specializata „ MoldMEDIZIN & MoldDENT” sau vizitand magazinele Orange.

Mai multe detalii.