Stimați clienți, în unele zone ale Moldovei e posibil să aveți dificultăți în utilizarea serviciilor de televiziune. Echipele de ingineri Orange depun tot efortul pentru a restabili cât mai rapid serviciile. Ne cerem scuze pentru incomodități.

24.09.2014 toate


Noaptea Alba cu Orange Music White Night #7

Fiecare clipa din noaptea aceasta este una pretioasa. Orange Music White Night revine cu o editie jubiliara de aur. Sambata, 1 noiembrie, la complexul Manej, noaptea va deveni alba odata cu ultimul eveniment Orange Music White Night din acest an.

Remarcabilul eveniment alb al tarii inchide sezonul pe cea mai mare arena acoperita din Chisinau, avandu-i ca invitati impreuna pe artistii mult asteptati, vedete ale scenei Trance - Ben Gold, Aruna si Juventa.

despre eveniment:

Orange Music White Night – principalul DJ Event alb din Moldova. Pe 1 noiembrie vom picta noaptea in nuante albe, respectand un „dress code” obligatoriu – partea de sus alba si partea de jos in nuante deschise.
De asemenea, fiind ultimul eveniment alb al acestui an si luand in considerare numele headliner-ului Ben Gold – in „dress code” se adauga si nuante aurii, pentru a face noaptea mai stralucitoare si mai deosebita.
Oaspetii imbracati in cele mai originale, vibrante si stilizate costume alb-aurii vor fi remarcati de catre organizatori si vor beneficia de surprize si bonusuri.

despre artisti:

Ben Gold – DJ din Marea Britanie, la 24 ani a devenit unul din cei mai remarcabili si solicitati DJ de pe scena Trance. Armin van Buuren il numeste „producator incredibil”. Acest sound producer si DJ uimitor a dat un nou suflu actualei scene Trance! Anume maiestriei sale i se datoreaza numeroasele aparitii pe cele mai grandioase scene mondiale si acel suport acordat celor mai recunoscuti artisti internationali.

Aruna – nu este doar vocalista celor mai preferate piese muzicale, ea este una din autoarele care s-a clasat pe primele pozitii in topurile mondiale. Ea a colaborat cu numerosi producatori recunoscuti ai lumii, ca Tiesto, Cosmic Gate, ATB, Myon & Shane54, Filo & Peri, Ronski Speed si Roger Shah. Aruna surprinde cu diversitatea talentelor sale, este incomparabila in ceea ce privestevocalul sau, talentul de a isi compune piesele si de a le mixa.

Juventa – cu siguranta este unul din artistii tineri in curs de afirmare. Tanarul artist si-a croit o cale speciala in lumea muzicii, prin crearea unui stil deosebit, care prezinta o combinatie dintre Uplifting si Progressive Trance.

Informatii despre bilete si descrierea detaliata a evenimentului o gasiti aici.

Versiunea Desktop
Întregul univers
My Orange în mâna ta
Administrează-ți numerele
mobile online, rapid și intuitiv
Descarcă aplicația