26.09.2014 toate
Roamingul de la Orange este disponibil chiar si in avion

La Orange, stim ca orice apel este important pentru tine, de aceea iti oferim mereu noi posibilitati. In exclusivitate pentru Republica Moldova, ai la indemana serviciul Roaming chiar in timpul zborului cu avionul. Incepand cu 26 septembrie, in colaborare cu operatorul mobil „Aeromobile”, pentru toti la Abonament, oferim o modalitate surprinzatoare de a tine legatura cu cei de acasa sau de a comunica in scopuri de afaceri.

Acum, faci apeluri, expediezi mesaje sau navighezi pe Internet direct din interiorul avionului, chiar in timpul zborului.
Operatorul „Aeromobile” ofera servicii de telecomunicatii in avioanele de curse lungi ale mai multor companii aeriene.

Accesand site-ul www.aeromobile.net, poti consulta lista detaliata a companiilor aeriene care ofera serviciul Roaming in avion.

Cursele in care este disponibil serviciul Roaming, oferit de „Aeromobile”, vor fi anuntate la decolarea aeronavei. Tot ce trebuie sa faci este sa iti activezi serviciul Roaming de acasa. Prin urmare, in cazul in care pentru cursa ta este disponibil serviciul Roaming urmeaza sa selectezi reteaua „Aeromobile”, iar pe ecranul telefonului va aparea operatorul „AeroMobile” sau codul operatorului 901 14.

Tarifele pentru Aeromobile le gasesti aici.