01.10.2014 toate
Probleme tehnice pentru unii utilizatori ai cartelelor PrePay

Unii dintre utilizatorii cartelelor PrePay de la Orange au intampinat ieri, 30 septembrie, probleme in folosirea serviciilor Orange. Intre orele 10:00 si 14:00, ei nu au putut efectua apeluri, transmite mesaje, nu au avut acces la serviciile Internet Mobil.

Disfunctiunea s-a datorat unor probleme tehnice cauzate de suprasolicitarea platformei de tarifare. Echipa tehnica Orange a muncit intens la remedierea cat mai rapida a problemei. De la ora 14:00 a inceput restabilirea treptata a serviciilor. Toate serviciile, au fost disponibile pentru toti clientii PrePay incepand cu ora 20:25.

Orange isi cere scuzele de rigoare de la clientii sai pentru inconvenientele create.

Potrivit Regulamentului cu privire la furnizarea serviciilor publice de comunicatii electronice pe teritoriul Republicii Moldova, furnizorul este obligat sa remedieze deranjamentele tehnice care au dus la intreruperea furnizarii serviciilor in termen maxim de 8 ore pentru incidente minore, in termen maxim de 24 de ore consecutive pentru incidente majore si in termen maxim de 72 de ore consecutive pentru incidente critice.