06.10.2014 toate
Celebram hramul Chisinaului cu cele mai bune Abonamente de la Orange

Orange Moldova te invita sa celebrezi hramul capitalei alaturi de cele mai bune Abonamente – Colibri, Tigru si Delfin. Pe 14 octombrie, locuitorii si oaspetii Chisinaului sunt invitati sa se bucure de sarbatoare in compania artistilor nationali si internationali.

Surpriza serii vine tocmai din Germania. In premiera pentru tara noastra, legendarele piese Modern Talking, in interpretarea renumitului artist Thomas Anders, vor rasuna pentru fanii moldoveni la cea de-a 578-a aniversare a Chisinaului.

Cheri, Cheri Lady“, „You’re my heart, you’re my soul“, „Sexy sexy lover“, „You are not alone“, „No face, no name, no number“ si alte hituri vor putea fi ascultate live in Piata Marii Adunari Nationale. Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania si a avut numeroase single-uri ce au ajuns in top cinci in multe tari. Trupa a vandut peste 75 milioane de albume in numai trei ani.

Alaturi de Thomas Anders, romanticul Horia Brenciu va sustine si el un spectacol fabulos. Interpretul impreuna cu orchestra sa va prezenta un show inedit in PMAN.

Iubitorii de muzica clasica si pop-opera vor avea ocazia sa-i cunoasca pe talentatii tineri din Brio Sonoris. Pe scena vor evolua si alte nume notorii ale interpretilor autohtoni.

Orange va fi prezent cu magazine mobile ale companiei, traditionalul balon cu aer cald, iar pentru micii chisinauieni va fi pregatita o zona speciala de distractii. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Chisinau si Victoriabank.

Va asteptam cu drag, pe 14 octombrie, in Piata Marii Adunari Nationale!

Versiunea Desktop