08.10.2014 toate
Orange Moldova a lansat 4G Roaming

Clientii Orange beneficiaza de Internet la super viteza pe telefonul mobil chiar si atunci cand sunt in strainatate. In premiera, operatorul numarul unu din tara noastra a lansat serviciul 4G in Roaming. Disponibil acum in Romania, Spania si Franta, serviciul le ofera utilizatorilor posibilitatea de a se conecta la retelele 4G din aceste state, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente. Pentru a se bucura de Internet la viteza 4G, clientii vor alege operatorul Orange din tarile enumerate, unde au posibilitatea sa navigheze pe Internet, sa expedieze e-mailuri sau mesaje multimedia la o viteza inalta de pana la 150 MB/s.

Pentru a navigala cele mai bune tarife, cei care calatoresc in strainatate sunt indemnati sa aleaga operatorii recomandati si pot naviga online cu doar 7,5 lei per MB. Mai multe detalii aflati aici.

Orange Moldova este un lider incontestabil la capitolul inovatii, in portofoliul careia se afla doua premiere mondiale HD Voice si HD Voice International. Compania detine cea mai extinsa retea 4G din tara noastra, de avantajele careia se bucura acum, utilizatorii din 16 cele mai importante localitati ale Moldovei. Politicile progresiste si produsele inovative i-a determinat pe cca 2,6 mln de clienti sa aleaga serviciile Orange.