16.10.2014 toate
Orange pentru tine


La Orange ai întotdeauna noi motive de bucurie pentru ca suntem aproape de tine sa îti oferim ajutor si sa te surprindem placut. Din motiv ca suntem îti suntem recunoscatori pentru fidelitate, lansam campania „Orange pentru tine”. Campania îsi propune sa readuca în prim plan avantajele de care se bucura cei peste 2,6 milioane de clienti aflati în reteaua Orange.

contul meu - La Orange, ai la îndemâna toata informatia despre numarul tau Orange cu serviciul contul meu. Verifici starea contului sau gestionezi contul tau Orange online de pe laptop, tableta sau smartphone.

shops- Serviciile noastre sunt acum la un pas distanta: gasesti cea mai buna deservire chiar lânga tine sau aproape de casa ta, în unul din magazinele Orange.

4G - Acum ai la îndemâna internet 4G în si mai multe orase. Descopera cel mai rapid internet 4G din Moldova cu o viteza de pâna la 150 Mbps, disponibil deja în 17 orase ale tarii.

telefoane si tablete în rate cu 0 lei avans - Toate la un loc – Internet su retele sociale ca sa petrecem timpul mai vesel, GPS ca sa gasim adresa necesara, aparat foto ca sa surprindem cele mai frumoase momente. Acum, tot mai des, preferam gadgeturi multifunctionale. Iar partea buna, e ca la Abonament, alegi telefonul sau tableta dorita cu achitare în rate, cu 0 lei avans.

optiuni Internet mobil - Sa fii la Orange înseamna sa folosesti Internetul Mobil pe placul tau. Rasfoiesti site-urile preferate, daruiesti emotii pozitive prietenilor online si multe altele. Activeaza optiunile Internet Mobil la PrePay sau la Abonament si navigheaza liber la cele mai mici preturi.