16.10.2014 toate
Orange Moldova a pictat sarbatoarea orasului in culorile Abonamentelor – Colibri, Tigru si Delfin

Muzica de calitate, vedete internationale si zeci de mii de oamenii au celebrat la Chisinau cea de 578-a aniversare a capitalei. Cu ocazia sarbatorii, Orange Moldova alaturi de cele mai bune Abonamente – Colibri, Tigru si Delfin – le-a oferit tuturor un spectacol muzical de neuitat.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Suntem mandri ca deja pentru al saselea an suntem partenerul general al Primariei capitalei si sarbatorim impreuna Ziua Orasului. in premiera in capitala are loc un concert inedit, cu artisti cu renume international, precum Horia Brenciu si Thomas Anders. Prin sustinerea unor astfel de evenimente, ne propunem sa includem tara noastra in circuitul muzical international”.

Dorin Chirtoaca, Primar de Chisinau: „ Ma bucur ca dupa 7 ani, am reusit sa atingem acest nivel de organizare a evenimentului. Concertul de astazi, de pe scena de la Chisinau, este unul de nivel european, mondial. Este un cadou. Este ceea ce nu a mai fost. E o legenda vie. Vreau sa aduc sincere multumiri companiei Orange, fara de care nu ar fi fost posibil desfasurarea acestui eveniment”.

Cel mai asteptat moment al serii a fost invitatul special din Germania, solistul trupei Modern Talking, Thomas Anders. Fanii au fredonat alaturi de interpret indragitele piese „Cheri, Cheri Lady“, „You’re my heart, you’re my soul“, „No face, no name, no number”.

Thomas Anders, ex-solistul trupei „Modern Talking”: „Cand isi sarbatoreste cineva o zi de nastere, ce ii urezi? ii urezi succes, sanatate. Acelasi lucru vreau sa-l urez si eu, Chisinaului. Eu sper foarte mult ca voi putea sa vad Chisinaul si cand va implini 600 de ani”.

Concertul de sarbatoare a fost condimentat cu cele mai bune piese muzicale si ale artistilor autohtoni. Atmosfera insa a fost incinsa de oaspetele de peste Prut, Horia Brenciu.

Horia Brenciu, interpret din Romania: „Sunt pentru a patra oara la Chisinau, iar public mai frumos nu am vazut in viata mea. Vin de fiecare data aici cu mare drag”.

Ore la rand, Piata Marii Adunari Nationale a fost neincapatoare pentru zecile de mii de oameni veniti la concert. Localnicii si vizitatorii au cantat si au dansat alaturi de interpretii indragiti pana la miezul noptii.

Ion Ciobanu, vizitator: „Foarte frumoasa atmosfera. Nu am crezut vreodata ca pe trupa mea favorita, voi avea ocazia sa o vad la Chisinau. Modern Talking ramane a fi cea mai de succes trupa.”
Lilia Povestca, vizitatoare: „Am dansat si am cantat atat cat m-au tinut puterile. Ne simtim foarte bine! Este surprinzator sa vezi toate genurile muzicale, intregul buchet de melodii ce trezesc sentimente frumoase, aici, acasa”.

Petru Munteanu, vizitator: „E o mare surpriza. Le multumesc organizatorilor. Multumim Orange pentru surpriza facuta noua.”

Mai multi spectatori aflati in centrul capitalei au imortalizat spectacolul cu ajutorul telefoanelor mobile. Pentru ca emotiile sa fie impartite cu cei dragi, Orange a oferit tuturor WiFi gratuit in centrul capitalei. S-au bucurat de multa buna dispozitie si micii vizitatori veniti in Piata Marii Adunari Nationale, care au avut amenajata o zona cu distractii doar pentru ei. Concertul dedicate celei de-a 578 aniversari a capitalei a fost organizat de Orange Moldova in parteneriat cu Primaria Municipiului Chisinau.