23.10.2014 toate
Orange invita la cea de-a VI-a editie a Startup Weekend Moldova

Orange Moldova, in calitate de partener general al Startup Weekend, invita pasionatii de inovatii la o noua editie a concursului. Competitia reprezinta un exercitiu practic pentru tinerii care viseaza sa devina antreprenori in domeniul IT. La eveniment sunt indemnati sa participe programatori, specialisti in design grafic, managementul proiectului, marketing si administrarea businessului sau cei care isi propun sa dezvolte afaceri in domeniul social-media. Editia curenta a Startup Weekend se va desfasura in perioada 14 - 16 noiembrie 2014, la Chisinau, pe str. Sfatul Tarii 18 in Chisinau, in incinta Ginta Latina si Alianta Franceza.

Pentru a cincea oara consecutiv, proiectul este sustinut de Orange Moldova. In cadrul concursului, participantilor li se propune sa dezvolte un proiect online sau mobil, in 54 de ore. Astfel, ei formeaza echipe si experimenteaza intreg procesul de lansare a unei afaceri, de la generarea ideii pâna la dezvoltarea unui prototip, cu plan de marketing si model de business bine definit. Pe tot parcursul evenimentului participantii sunt ghidati de mentori profesionisti din Republica Moldova si de peste hotare, cu experienta vasta in acest domeniu. Autorii celor mai interesante proiecte vor fi premiati de compania Orange Moldova, precum si de alti parteneri ai evenimentului.

Pentru mai multe detalii despre proiect si pentru inregistrare, doritorii sunt invitati sa acceseze: http://moldova.startupweekend.org.

Informatiile despre biletele de acces pot fi aflate pe pagina web a concursului. Si la aceasta editie, organizatorii ofera sansa mai multor tineri sa poata urmari indeaproape desfasurarea evenimentului. Traditional, Orange Moldova va oferi 10 bilete gratuite si la editia curenta.

Urmariti pagina noastra www.orange.md si www.facebook.com/Orange.Moldova, pentru afla cum puteti intra in posesia unui bilet gratuit.

De la lansarea Startup Weekend in Moldova, 472 de tineri au fost beneficiarii ai acestui proiect. In toate editiile de pâna acum au fost dezvoltate 280 de idei de business, dintre care 232 au fost transformate in afaceri reale.