27.10.2014 toate
Castiga un bilet gratuit de la Orange, pentru Startup Weekend 2014

Esti pasionat de inovatiile digitale? Esti curios ce idei si proiecte IT au tinerii moldoveni? Vrei sa cunosti si sa experimentezi idei de business in doar 54 de ore? Vino la cea de-a VI-a editie a Startup Weekend - un exercitiu practic pentru tinerii care viseaza sa devina antreprenori in domeniul IT.

In calitate de partener al proiectului, pentru a cincea oara consecutiv, Orange Moldova pune la bataie 10 bilete gratuite de participare la concurs. Posesorii lor vor avea posibilitatea sa cunoasca si sa se implice direct in procesul de creare si lansare a unei afaceri - de la generarea ideii pana la dezvoltarea unui prototip, cu plan de marketing si model de business bine definit.

Cei care isi doresc sa obtina un bilet gratuit sunt invitati sa expedieze o scrisoare de motivare la adresa de e-mail moldova@startupweekend.org, pana pe 5 noiembrie 2014.

Scrisoarea de motivare trebuie sa raspunda la urmatoarele intrebari:

  • De ce vrei sa participi la Startup Weekend Moldova si ce idee de proiect vrei sa prezinti (in cazul in care ai deja ideea sau proiectul)?
  • In ce rol te vezi in cadrul echipei (specialist marketing, web designer etc.)?
  • Care este domeniul tau de activitate?
  • Date de contact.

Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru informatii cu privire la ridicarea biletelor. Mai multe detalii despre proiect puteti afla accesand: http://moldova.startupweekend.org.

Editia curenta a Startup Weekend se va desfasura in perioada 14-16 noiembrie 2014, pe str. Sfatul Tarii 18, la Chisinau, in incinta Ginta Latina si Alianta Franceza.