31.10.2014 toate

iPhone 6 - de astazi in Moldova, oficial la Orange

La Orange anuntam lansarea oficiala in Moldova a modelelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Mult asteptatul iPhone 6 este disponibil la cea mai buna oferta in rate iar pretul lui variaza avantajos in dependenta de abonamentul ales.

Experienta Internetului rapid 4G, cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, este una si mai deosebita. Folositi Internetul pe mobil la o viteza maxima pentru Moldova, de pana la 150 Mbps.

iPhone 6 nu este doar mai mare, ci si mai bun, din toate punctele de vedere. Este mai mare, si totusi mult mai subtire. Mai puternic, dar cu un consum de energie mult mai redus. Are o carcasa metalica ce completeaza perfect noul ecran Multi-Touch - cel mai avansat de pana acum.


un display nu doar mai mare, dar si mai bun

Smarthone-urile surprind admiratorii si cu dimensiunea ecranelor mai mari decat pana acum: iPhone 6 plus de 5.5 inch si iPhone 6 de 4.7 inch. Datorita tehnologiei cu care au fost slefuite acestea sunt cele mai subtiri ecrane multi-touch implementate de Apple.


camera iSight de 8 MP cu Focus Pixels

Camera HD de 1080p are acum un sistem de focalizare automata mai rapid si, in plus, iti permite sa inregistrezi clipuri in slow-motion, la 240 cadre/secunda.

Descoperiti cea ma buna oferta in rate pe orange.md/iphone