03.11.2014 toate
Cea mai buna oferta in rate la iPhone 6 si iPhone 6 Plus, de la Orange

Orange lanseaza oficial in Moldova cele mai performante smartphone-uri marca Apple - iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Super smartphone-urile sustin tehnologia 4G si le permite posesorilor sa aiba parte de cea mai buna experienta de utilizare a internetului, cu viteze de pana la 150 Mbps.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Orange este operatorul numarul 1 in Moldova la capitolul inovatii. Suntem singura companie din tara noastra autorizata de Apple sa importe iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Ne mandrim ca am fost primii care am reusit sa punem la dispozitia clientilor nostri cele mai avansate telefoane marca Apple. Investitiile noastre sunt orientate spre oferirea serviciilor de comunicare utile pentru toti locuitorii tarii. Lansarea oficiala de catre Orange a iPhone 6 si iPhone 6 Plus, aliniaza din nou Moldova in randul statelor cu cele mai inalte tehnologii in domeniul telecomunicatiilor.”

Ludmila Nistorica, Director de Marketing si Comunicare Orange Moldova: „Alaturi de cele mai avansate telefoane marca Apple, Orange aduce abonatilor sai si cea mai buna oferta in rate. Aceasta este cea mai avantajoasa de pe piata si vine sa raspunda asteptarilor clientilor Orange, care s-au aratat interesati de aceste doua smartphone-uri, combinate cu oferta avantajoasa de pret, de la Orange. Le uram tuturor o experienta cat mai placuta in utilizarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus.”

Pentru mai multe detalii vizitati http://orange.md/iphone

Avantaje iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Noile telefoane au un design complet nou, care imbina perfect ecranul cu corpul din aluminiu. Smartphone-urile isi surprind admiratorii si cu dimensiunea ecranelor mai mari decat pana acum: iPhone 6 plus de 5.5 inch si iPhone 6 de 4.7 inch. Datorita tehnologiei cu care au fost slefuite acestea sunt cele mai subtiri ecrane multi-touch implementate de Apple.

Sistemul de operare iOS 8 le permite posesorilor mai multa rapiditate in utilizarea aplicatiilor, care fac telefoanele mai productive. Camera de 8 megapixeli foloseste un stabilizator optic de imagine, iar datorita unui flash pentru iluminarea suprafetelor, utilizatorii pot obtine poze de cea mai buna calitate si in timpul noptii. Camera este capabila sa inregistreze si clipuri video slow motion.

Cele doua telefoane au fost prezentate weekendul trecut in cadrul unei expozitii publice, la Shopping Malldova. Pentru toti vizitatorii mall-ului a fost organizata o tombola, la care au participat doritorii de a castiga un iPhone 6. Pentru a se inscrie in concurs ei au trebuit sa achizitioneze produse Orange, in valoare de 100 de lei, de la Orange Digital Store. Norocosul care a intrat in posesia dispozitivului este Alexandru Oleinic.

Alexandru Oleinic, castigator: „Sunt foarte fericit ca am castigat aceste telefon. A fost o zi foarte norocoasa pentru mine. Astazi, de dimineata, am procurat un iPhone 6, iar acum am primit in dar un alt telefon de la Orange. Probabil compania mi-a rasplatit loialitatea, intrucat sunt client Orange chiar de la inceput”.

Orange Moldova este un lider incontestabil la capitolul inovatii, in portofoliul careia se afla doua premiere mondiale HD Voice si HD Voice International. Compania detine cea mai extinsa retea 4G din tara noastra, disponibila in 70 de localitati ale Republicii Moldova. Politicile progresiste si produsele inovative i-a determinat pe cca 2,6 mln de clienti sa aleaga serviciile Orange.