04.11.2014 toate
Cele mai avansate telefoane Sony - Xperia - prezentate la Orange Music White Night

Spectacol extraordinar, muzica de calitate si gadgeturi performante. Toate s-au regasit la cea de-a a saptea editie a celui mai tare eveniment al muzicii trance - Orange Music White Night.

Surpriza serii au fost dispozitivele Sony Xperia Z3, alaturi de care miile de amatori de gadgeturi performante au descoperit noi experiente de comunicare in zona Expo a evenimentului.

Eugen Tanas, Manager Dispozitive Mobile Orange Moldova: „Sony Xperia Z3 este smartphonul care imbina durabilitatea cu frumusetea. Are o carcasa din aluminiu, subtire si o camera performanta. Datorita impermeabilitatii telefonul este rezistent in apa, astfel utilizatorii pot face filmulete si poze subacvatice. Sony Xperia Z3 vine acompaniat de varianta mini a telefonului, se numeste Sony Xperia Z3 Compact, inclusiv si o tableta si un accesoriu”.

Jakub Uznanski, Manger Vanzari Sony Polonia: „Sunt fericit ca parteneriatul cu Orange a permis astazi aici prezentarea celor mai avansate telefoane marca Sony. Cu siguranta nu se putea o combinatie mai reusita intre muzica de calitate si aceste deviceuri. Gadgeturile vor putea fi procurate doar in magazinele Orange ”.

Cel mai norocos tanar venit la Orange Music White Night a castigat un smartphone, in cadrul unei tombole, organizate de companie.

Alexandru Denisov, castigator: „Sunt foarte fericit ca am castigat acest telefon. Multumesc mult Orange pentru aceasta surpriza”.

Pe tot parcursul serii, mii de tineri au colorat noaptea in alb pe ritmurile muzicii electronice. Invitati de onoare au fost renumitii Ben Gold, Aruna si Juventa, care i-au tinut pe val pe petrecareti pana dupa miezul noptii.

Ludmila Nistorica, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „Suntem mandri ca am reusit sa realizam un show senzational. Ca de fiecare data, pe parcursul celor sapte editii la Orange Music White Night am adus la Chisinau artisti profesionisti, care surprind prin calitatile lor. Noi suntem convinsi ca abonatii nostri merita sa se bucure de continut muzical de calitate, dar si de inovatii”.

Recunoscuti deja in lumea muzicii electronice, uimitorii artisti au dat un nou suflu spectacolului muzical, pe scena de la Chisinau. Showul impresionant a fost a apreciat de tinerii veniti la eveniment.

Ana Manole: „Sunt un fan al muzicii electronice si vin cu mare drag la spectacolul DJ-ilor de fiecare data. Editia acesta chiar este una superba”.

Igor Stamati: „Am venit insotit de prieteni ca sa ne bucuram de prestatiilor celor mai tari DJ, la cea cea mai tare petrecere. Bravo organizatorilor pentru acest show impresionant”.

Cea de-a saptea editie a evenimentului, incheie sezonul Music White Night din acest an, sustinut de primul operator de telefonie mobila si internet din tara noastra. Printre DJ care anterior au adus noptile albe la Chisinau au fost Leon Bolier, Above& Beyond, David Guetta, Andrew Rayel si altii.