14.11.2014 toate
mai multe posibilitati de reincarcare

La Orange stim cat este de important sa pastram legatura cu cei dragi, indiferent de distante. De aceea, facem posibila reincarcarea contului Orange din orice colt al lumii.

Acum prietenii si rudele aflate peste hotare au o noua posibilitate de a reincarca contul dumneavoastra Orange in punctele specializate de vanzare din 38 de tari.

Consultati aici lista tuturor tarilor.

Europa Orientul Mijlociu Africa America Asia Oceania
Austria Bahrain Botswana Canada Brunei Australia
Belgia Kuwait Africa de Sud SUA Hong-Kong Noua Zeelanda
Danemarca Lebanon Japonia
Finlanda Maldive Malaysia
Franta Oman Singapore
Germania Qatar Corea de Sud
Irlanda Arabia Saudita Taiwan
Italia Emiratele Arabe Unite
Luxemburg
Olanda
Norvegia
Portugalia
Rusia
Spania
Suedia
Elvetia
Marea Britanie

Reincarcarea contului poate fi realizata si pe https://topup.orange.com/ cu cardul bancar in urmatoarele tari - Armenia, Australia, Austria, Belgia, Botswana, Brazilia, Bulgaria, Canada, Cehia, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Hong Kong, Italia, Irlanda, Luxemburg, Mauritius, Malta, Mexic, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda, Portugalia, Polonia, Qatar, Romania, Arabia Saudita, Singapore, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elvetia, Taiwan, Turcia, SUA, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite.

Pentru a reincarca contul pe https://topup.orange.com/, e suficient ca cei apropiati sa indice numarul de telefon Orange si sa selecteze suma spre achitare cu cardul bancar.

detalii si conditii de utilizare aici