18.11.2014 toate
"fiecare al 2-lea MB este gratuit" cu Internet Acum de la Orange

De sarbatori amintirile placute conteaza. De aceea, la conectare cu abonamentele Internet Acum si Internet Acum PrePay navigati de 2 ori mai mult din traficul inclus in pachet. Pentru ca experienta de navigare sa fie si mai reusita, Orange a adus si cea mai buna oferta de procurare in rate a tabletelor Vonino Onyx XS si LG G Pad.

Internet Acum PrePay

Utilizatorii Internet Acum PrePay beneficiaza de fiecare al 2-lea MB gratuit timp de 6 luni, la activarea cartelei pana pe 31 ianuarie. Utilizatorii Internet Acum PrePay aflati deja in reteaua Orange se pot bucura de oferta la reincarcarea contului cu o plata unica de cel putin 50 de lei. In plus, fiecare client Internet Acum PrePay aditional la Oferta de Iarna beneficiaza de bonus de loialitate pana la 1,5 GB la fiecare reincarcare cu cel putin 50 lei.

4G in 21 de orase

Reteaua Orange 4G a devenit tot mai larga. Deja in 21 de orase ale Republicii Moldova clientii se pot bucura de cea mai mare viteza la internet fara fir – de pana la 150 Mbps si pana la 42 Mbps in reteaua 3G+, oriunde in peste 500 orase si sate din Moldova.

Cea mai tare colectie de tablete in rate si cu 0 lei avans initial

Utilizatorii Internet Acum beneficiaza de sarbatori si de cea mai buna oferta pentru tablete, in rate cu 0 lei avans initial.


Vonino Onyx XS

cu doar 50 de lei lunar

  • perfecta pentru cadoul de Craciun
  • ce mai accesibila tableta din portofoliul Orange


Prestigio MultiPad 4

cu doar 100 de lei lunar

  • tableta 3G cu ecran de 8”
  • cea mai vanduta in aceasta toamna


LG G Pad 8.0

cu doar 150 de lei lunar

  • ecran 8”, camera de 5MP
  • internet rapid 4G si cu multiple functii utile
  • viteza de top pentru jocurile preferate

detalii.

Sarbatori fericite cu albumul Carla’s Dreams

Si pentru ca voia buna sa continue de sarbatori Orange iti aduce in dar, clientilor noi conectati in retea un CD Carla’s Dreams in fiecare pachet. Piesele preferate de pe album pot fi ascultate on-line de utilizatorii noi si existenti, pana pe 31 ianuarie.