18.11.2014 toate
Bucura copilul din tine cu Orange PrePay

Cele mai fericite sarbatori le-am avut in copilarie. Frumusetea bradului impodobit si mirosul de cozonac le pastram si astazi in suflet. Ce-ar fi sa mai traim o data emotiile cu aceeasi intensitate si sa ne bucuram de sarbatori de parca am fi din nou copii?! Cu noua oferta PrePay de la Orange ai 10 mii de motive sa zambesti, sa fii fericit si sa te incalzesti la discutii cu cei dragi prin apeluri, sms-uri sau cu smartphone-ul preferat.

La conectare, clientii noi primesc in dar 10 mii de lei pentru apeluri si 10 mii de lei pentru trafic Internet Mobil si un CD inedit cu piesele semnate Carla’s Dreams, iar pentru telefonul procurat, Orange restituie banii. Cei aflati deja in retea pot oferi in dar optiuni cu minute, SMS si MB pentru cei dragi.

10 000 lei + 10 000 lei la conectare pentru cei de la PrePay

Cele mai haioase mascote Millidge si Doig s-au pregatit intens de sarbatorile de iarna si sunt gata sa-ti ofere o noua doza de distractie. Au adus cu ei 10 mii de surprize, cat sa le ajunga utilizatorilor PrePay un an intreg. Iarna asta, comunicarea se da in stilul zecilor de mii, iar la conectare sau portare din alta retea utilizatorii PrePay primesc:

  • 10 000 lei - pentru apeluri in retea
  • +
  • 10 000 lei - pentru Internet Mobil, gratuit timp de un an.

Oferta poate fi activata expediind un sms gratuit la numarul scurt 5544, pana pe 31 ianuarie.

detalii.

Cumpara telefonul dorit, iar Orange iti restituie banii

Ne place sa ne fii alaturi, iar de sarbatori suntem si mai generosi. Cumpara Setul PrePay cu telefonul dorit Orange Tara 3G sau Lenovo A319, pentru ca noi iti dam inapoi pretul telefonului sub forma de bonus.

Alege setul PrePay si bucura-te ca un copil de apeluri si mesaje nationale gratuite timp de un an. In plus, noi te vom rasplati cu 100 de MB in fiecare luna.

detalii.

Optiuni activate in dar pentru cei dragi

Ne plac surprizele de sarbatori si vrem sa le impartasim cu cei dragi. Bucura-i pe cei apropiati si activeaza-le optiuni cadou. Cu doar 10 lei prietenii si familia se pot bucura de 150 de minute, 150 de sms-uri sau 150 MB trafic internet, primite in dar de la tine. Oferta valabila pentru toti clienti.
Optiunea poate fi activata formand numarul *544# .

detalii.

Sarbatori fericite cu albumul Carla’s Dreams

Si pentru ca voia buna sa continue de sarbatori Orange aduce in dar, clientilor noi conectati in retea un CD Carla’s Dreams in fiecare pachet. Piesele preferate de pe album pot fi ascultate gratuit, de pe smartphone si de utilizatorii existenti, pana pe 31 ianuarie.

detalii.