02.12.2014 toate
O noua limita de activare a serviciului Roaming

Cu Roaming de la Orange ai si mai multe motive sa te bucuri de sarbatori. Acum la Abonament poti activa serviciul Roaming si mai usor. E suficient sa ai in cont doar 100 lei. Alta surpriza frumoasa de sarbatori este posibilitatea de a folosi serviciul Roaming chiar si atunci cand banii de pe cont se termina. Vorbesti pana la - 300 de lei din cont atunci cand te afli peste hotare, iar creditul acumulat il achiti abia cand revii acasa.

In cazul in care doriti sa setati limita de deconectare a serviciului Roaming la 0 lei, o puteti face formand de pe telefonul dumneavoastra mobil *100*51# , sau apelati 100 , apoi 3si 5.

Oferta este valabila in perioada 2 decembrie 2014 - 31 ianuarie 2015.

De asemenea, de sarbatori, Orange iti readuce cea mai buna oferta Roaming. Fie ca pleci in vacanta de iarna sau in calatorii de afaceri, apelurile de intrare devin mai accesibile. Pana pe 31 Ianuarie 2015 beneficiezi de un pret wow cu Orange Zone la doar 4 lei/minut. Tot ce trebuie sa faci e sa alegi operatorul recomandat in tara de destinatie, fara a fi nevoie sa activezi alte optiuni contra plata. Oferta este valabila pentru toti abonatii si utilizatorii cartelelor PrePay.

Lista de operatori recomandati o afli aici.

cum activati serviciul Roaming

la Abonament

Activati serviciul Roaming - formati *100*3# si urmati instructiunile sau prin apel la 777 pentru Persoane fizice si 700 pentru Persoane juridice sau.

la PrePay

Formati *100*9# sau apelati numarul 100, tastati 3, apoi 4 si activati serviciul PrePay Roaming. Puteti oricand activa serviciul cu doar 50 lei in cont.