16.12.2014 toate
Orange Moldova sustine cel mai iubit sport al moldovenilor

Traditional, la finele fiecarui an, Federatia Moldoveneasca de Fotbal face totalurile si premiaza cei mai buni jucatori si antrenori ai anului. In acest an, ceremonia a avut loc intr-o atmosfera festiva care a adunat elita fotbalului moldovenesc si desigur, partenerii de incredere ai Federatiei. De 7 ani, Orange Moldova este partener general al Federatiei Moldovenesti de Fotbal.

In cadrul ceremoniei anuale a Galei Fotbalului Moldovenesc, Ludmila Nistorica, Director de Marketing si Comunicare Orange Moldova, i-a premiat pe ce mai buni fotbalisti cu telefoane performante 4G.

Ludmila Nistorica, Director de Marketing si Comunicare Orange Moldova: „Orange Moldova este un suporter fidel al fotbalului moldovenesc - cel mai iubit sport al locuitorilor tarii noastre. De sapte ani suntem alaturi de FMF, in seara de premiere, pentru ca impartasim aceleasi valori: suntem, nr 1, cream spirit de echipa si sustinem un mod sanatos de viata.”

Pavel Cebanu, presedinte FMF: „Vreau sa aduc sincere multumiri partenerilor care ne sunt alaturi si ne acorda suportul an de an. Un mare multumesc si companiei Orange Moldova care mi-a oferit acest cadou exclusiv”.

Pe langa diplomele oferite de Federatia de Fotbal, cei mai buni fotbalisti ai tarii au beneficiat de premii de valoare din partea Orange Moldova.

Radu Ginsari, cel mai bun atacant: „Acest premiu este pentru mine un imbold de a merge mai departe si imi doresc ca fotbalul sa fie la noi ca o religie cum este in strainatate.”

Victoria Gurdis, cea mai buna jucatoare a anului 2014: „Pentru mine acest premiu este un motiv de a juca si mai bine. Orange este o companie foarte buna pentru ca este un motiv de dezvoltare in fotbal si vine cu cadouri frumoase.”

Pe durata parteneriatului dintre Orange Moldova si Federatia Moldoveneasca de Fotbal au fost realizate mai multe proiecte frumoase. Printre acestea sunt Cupa Moldovei Orange si Supercupa Moldovei Orange.